Solana İçin Yükseliş Işığı Var Mı? İşte Beklentiler!

2 years ago 100

Solana ağının kripto para birimi SOL, bu hafta ağır kayıplar veren piyasa değerine göre en iyi kripto paralar arasında yer alıyor. Düşüş koşulları, onu neredeyse 10 hafta boyunca işlem gördüğü aynı aralıktan çıkarmaya yetecek kadar güçlüydü. Token, son altı gündür sürekli bir düşüş trendinde seyrediyor. Bu dönemde %25'e varan düşüşle 36,25 dolarlık fiyata ulaştı.

Düşüşe Geçti

Bu sonuç, SOL'un Haziran ortasından bu yana işlem gördüğü yükselen aralıktan düşüşüyle sonuçlandı. SOL'un son 24 saatteki düşüş performansı, artan aralıktan çıktıktan sonra zaten bir sonraki destek seviyesine itilmişti.

Bu, daha önce 26 Temmuz ve 4 Haziran'da destek görevi gören 36 dolar fiyat seviyesi civarına geri dönüş anlamına geliyor. Ayıların hakimiyetlerini genişletme ve bu seviyeyi geçme şansı olabilir. Böyle bir sonuç durumunda, dikkat edilmesi gereken bir sonraki seviye 32 dolar fiyat seviyesidir.

Sosyal Hakimiyet Hareketli

SOL daha önce bu destek seviyesini Haziran ayının sonunda ve Temmuz ayının ilk iki haftasında test etmişti. Tokenin sosyal hakimiyeti son 24 saatte aylık en düşük seviyelerie geriledi. Ancak, SOL'un ağırlıklı hissiyatı son üç günde biraz iyileşti.

Olumsuzluğa rağmen ağırlıklı hissiyatın hafif iyileşmesi sağlıklı bir işaret olabilir. Yatırımcıların son çöküşten sonra bir toparlanma beklemeye başladıklarını gösteriyor olabilir. Düşüşü satın almak isteyen yatırımcılar, daha düşük fiyatlarla geri satın almak için muhtemelen önceki destek bölgelerini bekleyebilirler.

Mevcut rüzgarlara rağmen, Solana son dört haftada güçlü bir geliştirme faaliyeti gerçekleştirdi. Sağlıklı kalkınma faaliyeti genellikle bir ayı piyasası sırasında yatırımcıları cesaretlendirir. Projenin geliştiricileri de büyümeye odaklandıklarını doğruluyorlar ve Solana'da da durum bu şekilde ilerliyor.

Bu, yatırımcıları daha düşük fiyatlarla daha fazla SOL biriktirmeye teşvik edebilir. SOL'un mevcut fiyat hareketi, piyasanın geri kalanıyla birlikte hareket ediyor. Bu, yatırımcıların geçerli piyasa hislerine de dikkat etmesi gerektiği anlamına gelir.  Bu, hafta sonu yaklaşırken, gidişatın boğalar lehine değişip değişmeyeceğini yatırımcılara yardımcı olabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article