Solana’nın (SOL) Kurucu Ortağından İddialı Geliştirme Hedefleri!

2 years ago 83

Popüler altcoinlerden biri olan Solana'nın (SOL) kurucu ortağı, yüksek verimli blok zinciri ve kendine rakip olarak belirlediği Ethereum (ETH) için nihai hedefini açıkladı.

Solana Hedefleri

SolanAnatoly Yakovenko’un Scott Melker ile yaptığı yeni bir röportajda, Solana blok zincirinin hızının piyasa verimsizliklerini ortadan kaldırarak tüm küresel finansal veriler için kıyaslama sistemi olmasına yardımcı olacağını umduğunu söyleyerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Solana için benim nihai hedefim haberler dünyayı dolaştığında, durum geçişlerinin haberle aynı hızda seyahat etmesi. New York'ta bir Bloomberg terminaline ulaştığında, o şeyin fiyatı ne olursa olsun zaten Solana aracılığıyla yayılıyor. Yani bir tüccar NYSE (New York Menkul Kıymetler Borsası) veya Solana'daki bir piyasaya baktığında aynı fiyattır. Bu durum gerçek bir arbitraja izin verilmediği anlamına gelir. Bu çok fazla çalışma gerektireceğini biliyorum.

Solana Benimsenmesi

Kripto para girişimcisi Solana'nın baskın hale gelmesi için, blok zincirindeki bir sonraki büyük uygulamanın benimsenmesinin büyük bir patlamasının, bunu gerçekleştirmenin anahtarı olacağını ileri sürerek şunları söyledi:

Bence harika olacak olan durum Solana'da 100 milyon gibi bir kullanıcı koparma uygulamasının gerçekleştiğini görmemizdir. Ve bunun ne olduğunu bilmiyorum ama bana göre, eğer Facebook veya NFT'lerin eşdeğeri Solana üzerine kurulursa, çok daha büyük gelişmeler yaşanabilir. Kendi kendini saklamanın çok önemli olduğuna dair bir inancım ve umudum var, eğer kendi kendini emanet eden 100 milyon insanımız varsa ve bu dönüştürücü bir güç haline gelirse, neredeyse dünya çapında küresel bir oylama bloğu gibi… Ya 10 milyon insan olsaydı ne olurdu?

Öte yandan yaklaşan Ethereum yükseltmesi bugün piyasaya sürülmeye hazırlanılıyor. Planlanan yükseltmenin fiyat hareketi yönünde ne gibi etkileri olacak yatırımcılar tarafında oldukça popüler bir tartışma konusu haline gelmiş durumda.

Read Entire Article