Solana (SOL) İçin Kritik Kırılma! Yatırımcıları Neler Bekliyor?

2 years ago 111

Kripto para piyasalarındaki genel düşüş en popüler Ethereum rakibini son derece olumsuz etkiliyor. Peki yatırımcıların hangi seviyeleri izlemesi gerekiyor. Kritik bölgenin kaybedilmesi yatırımcıları nasıl etkileyecek? Güncel beklentiler ve olası dönüş senaryosu hakkındaki detayları ele alıyoruz. İşte detaylar.

Solana (SOL) Yorumları

Nisan ayının en yüksek seviyesinden bu yana, Solana (SOL), satıcılar kritik destekleri kırıp dirence çevirirken ağır satışlarla kayıplarını derinleştiriyor. Geçen gün SOL, piyasa genelindeki belirsizliklerin ortasında 32 dolar seviyesinin altına düştü. Popüler altcoin düşüş eğilimini sürdürürken, önümüzdeki birkaç mum çubuğu, kısa vadeli bir canlanmayı veya devam eden bir düşüşü doğrulamak için kritik olacaktır. Satış hacimlerindeki son artışla birlikte, 27 dolarlık destek yazı hazırlandığı sırada kaybedildi.

Solana için daha uzun süreli bir düşüş dönemine girmiş olabiliriz.

Solana (SOL) Fiyat Analizi

Solana’nın 40 dolardan son düşüşü, son iki günde %32'lik bir düşüşe neden olan düşüş rallisinin yolunu açtı. Sonuç olarak, kripto para yazı yazılırken on ayın en düşük seviyesini gördü. Geçen ay boyunca, trend çizgisi direnci (beyaz, kesikli), Solana’yı düşüş trendinde tutarken güçlü bir direnç sundu. 27 dolarlık bölgeden potansiyel bir geri dönüş, boğalara kısa vadeli bir canlanma için çok ihtiyaç duyulan bir umut verebilir. Bununla birlikte, artan hacim eğilimi önümüzdeki seanslarda ayılar lehine oynayabilir. Ayrıca, Süper Trend, dik bir şekilde düşüş lehinde bulunuyor.

Daha geniş piyasa duyarlılığı, yaklaşan hamleleri etkilemede hayati olabilir. On aylık destek bölgesinin yakınında satın alma hacimlerinin artırılamaması, 24-26 dolar aralığına düşüşü peşinden getirecek gibi görünüyor. RSI'ın aşırı satım görünümüne göre, alıcılar panik psikolojisinde devam ediyor, fiyatı tutacak güçlü destek ise 21 dolar olabilir.

SOL, yüksek satış hacimleri ve düşüş eğilimi gösteren Supertrend tarafından desteklenen, aşağı yönlü şamdanların ardından düşmeye devam ederken 27 doların altında kapanışların olması satıcıları iştahlandırabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article