Solana Tabanlı Cüzdandan Önemli Hamle: NFT Yakma Mekanizması!

2 years ago 93

Elde edilen son bilgilere göre, Solana blockchain tabanlı Phantom cüzdanı, platformunda “Burn NFTs” adlı yeni bir mekanizma başlatarak güvenlik özelliklerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Phantom Burn NFTs Mekanizması

  • Bugün yapılan açıklamalarda Phantom cüzdan ekibi, kullanıcılarına platformdaki spam faaliyetlerini kısıtlamaları için bir özellik sundu. “Burn NFTs” olarak adlandırılan bu özellik, kullanıcıların alan genelinde bilgisayar korsanları ve dolandırıcılar tarafından gönderilen spam ve kötü niyetli bağlantıları kaldırmasına izin verecek.
  • Kullanıcılar, yalnızca Burn NFTs özelliğine erişerek cüzdanlarına aldıkları herhangi bir kötü amaçlı bağlantıyı kaldırabilecekler. Bu özellik, seçilen NFT'yi yakacak ve platformdan kalıcı olarak kaldırılmasını sağlayacak.

  • Kullanıcılar ayrıca Burn NFTs mekanizmasını her kullandıklarında "depolama kirası" olarak sabit bir SOL miktarı alma hakkına sahip olacaklar.
  • Platform burning işleminin nasıl gerçekleşeceği ile ilgili olarak, “İstenmeyen cüzdan spam'lerini kaldırmak için, koleksiyon sekmesinde yakmak istediğiniz NFT'yi seçin ve sağ üst üç nokta menüsünde bulunan Token Yak işlevini seçin. Bir NFT yakıldığında, kalıcı olarak cüzdandan çıkarılır ve depolama amacıyla ödeme yapmak için kullanılan "kira" görevi gören küçük bir SOL depozitosu alırsınız.” açıklamasını yaptı.
  • Gönderi ayrıca, kullanıcılar tarafından yakılan kötü niyetli bağlantıların/NFT'lerin, firmanın sözleşme adreslerini ve alan adlarını platformdan kalıcı olarak kaldırmak amacıyla bloke etmesi için bir marker olarak hizmet edeceğini de ekliyor.
  • Phantom ayrıca, düşük işlem ücreti politikası nedeniyle platformdaki artan spam ve kötü niyetli faaliyetlerin büyük ölçüde yaygın olduğunu kaydetti.
  • Phantom'un platformundaki spam gönderileri ve kötü niyetli faaliyetleri engelleme hamlesi, web3 sektöründeki dolandırıcılık ve kimlik avı faaliyetleriyle mücadele etmek için Blowfish ile yapılan ve sağlam işbirliğini içeren daha geniş bir girişimin parçası olarak değerlendiriliyor.
Read Entire Article