Son 24 Saatte %30’luk Değer Artışı: Popüler Altcoin’deki Yükseliş İvmesi!

2 years ago 109

ApeCoin (APE), son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği ortalama %30’luk yükselişi ile birlikte 16 dolar fiyat seviyelerine ulaştı. Kaydettiği bu yükseliş hareketi ile ApeCoin, piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatlik zaman diliminde en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto varlıklar arasında 1. sıraya yerleşti.

ApeCoin’deki Yükseliş İvmesi

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde kaydettiği değer artışları ile birlikte yeniden 42.000 dolar fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, Bitcoin’deki bu değer artışlarının ardından yönünü yeniden yukarı çevirdi. Bu bağlamda ApeCoin (APE) de son 24 saatlik zaman diliminde ortalama %30 oranında bir yükseliş kaydederek 16 dolar fiyat seviyelerini aştı. Kaydettiği bu yükseliş hareketleri ile ApeCoin, piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatlik zaman diliminde en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto varlıklar arasında 1. sıraya yerleşti.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Bitcoin’in son günlerde kaydettiği değer artışları ile birlikte 42.000 dolar fiyat seviyelerine yaklaşması, kripto para para piyasasına yeniden yukarı yönlü bir ivme kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son yükseliş hareketlerinin ardından 3.100 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise yeniden 2 trilyon doları aştı.

CoinMarketCap verilerine göre, kaydettikleri son değer artışları ile birlikte BNB 423 dolar, XRP 0,76 dolar, SOL 107 dolar, LUNA 94 dolar, ADA 0,94 dolar, AVAX 79 dolar ve DOT ise 19 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Read Entire Article