Son Bitcoin Çöküşünü Bilen Analistten Altcoin’ler için Kırmızı Alarm!

2 years ago 100

En büyük kripto para Bitcoin'in (BTC) bu yıl 30 bin doların altına düşeceğini öngörerek takipçilerini uyarmasıyla yakından takip edilmeye başlanan anonim kripto para analisti ve trader'ı Capo, altcoin piyasalarında büyük bir satış olayının yakın olduğu konusunda uyardı.

DİĞERLERİ Grafiği

Anonim kripto para analisti ve trader'ı Capo, 4775 binden fazla Twitter takipçisine, Bitcoin ve bazı büyük altcoin'ler hariç en büyük 125 kripto paranın toplam piyasa değerini takip eden DİĞERLERİ (OTHERS) grafiğini yakından takip ettiğini söyledi. Capo, DİĞERLERİ grafiğinin 160 milyar dolarlık direnci geçememesinin ardından sonra yönünü aşağıya çevirerek yuvarlanıp gideceğini belirterek şunları söyledi:

Altcoin'lerdeki bazı büyük çıkışlarla birer dolandırıcılık rallileri yalanıyor ve bu çıkışlar bir altcoin sezonundada olduğumuz yanılsamasına neden olabilir. Bu ralliler gerçek olmaktan çok uzak. Gerçek şu ki, altcoin'lerin ortalama piyasa değeri iki katına bile çıkmış değil ve yuvarlak bir makro direnci test ediyorlar. Sakın aldanmayın. Muhtemelen yeni düşüşler yaşanacak.

Yazma sırasında, DİĞERLERİ grafiği 153 milyar dolar seviyesinde hareket ediyor. Capo'nun yaklaşık 66 milyar dolarlık hedefine doğru bir hareket yüzde 55'in üzerinde aşağı yönlü risk olduğunu gösteriyor.

Bitcoin ve Ethereum Analizi

Öte yandan Capo, en büyük altcoin Ethereum'a (ETH) bakarak, önde gelen akıllı sözleşme platformunun şu anda büyük bir direnç seviyesini test ettiğini, "Bu seviye çok daha önemli. Ayrıca, hareketin bir düzeltme hareketi olması da her şeyi özetliyor." sözleriyle ifade etti.

Analist, Bitcoin için ise düşüş trendinin devam etmeden önce en büyük kripto paranın bir ralli daha yapacağını iddia ederek şunları söyledi:

25 bin dolara ulaştı ancak düşük zaman dilimlerinde henüz düşüşe dair bir işaret yok. 25 bin 400 dolar ila 25 bin 500 dolara kadar yeni bir yukarı yönlü hareket görebiliriz, ancak bence ayı piyasası rallisinin zirvesine çok yakınız. Çoğu altcoin büyük dirençlerine ulaşmış durumda.

En büyük kripto para Bitcoin ve en büyük altcoin Ethereum yazım sırasında günlükte sırasıyla yüzde 0,18 yükselişle 24 bin 84 dolardan ve yüzde 0,31 düşüşle bin 891 dolardan alınıp satılıyor.

Read Entire Article