Son Dakika: 5 Altcoin Listelenecek! Fiyatları Daha Şimdiden Uçuşa Geçti!

2 years ago 126

Listeleme haberiyle birlikte altcoinlerin fiyatı yüzde 40 seviyelerinde artış gösterdi. Bildiğiniz gibi kripto para borsalarının yaptığı listelemeler özellikle düşük hacimli kripto paralarda ciddi fiyat artışına sebep oluyor. Coinbase bugün yaptığı duyuruda 5 yeni altcoin listeleyeceği müjdesini verdi.

Coinbase Yeni Listelenecek Altcoinler

Cryptex Finance (CTX), Dia (DIA), Maple (MPL), Pluton (PLU) Unifi Protocol DAO (UNFI) kısa süre içinde Coinbase borsasında listelenecek. Fiyatları daha şimdiden %40’ın üzerinde prim yaptı. Listeleme gerçekleşene kadar %100’ün üzerinde artış görülebilir.

Bu 5 altcoin içindeki en düşük piyasa değerine sahip olan proje Pluton (PLU)’dur. Bundan dolayı fiyatı 9 dakika içinde %70’in üzerinde artış gösterdi.

5 Altcoin Listelenecek

Borsada listelenecek altcoinler hakkında özet bilgileri sizin için derledik. Öncelikle listeleme dönemlerinde fiyat köpüklenmeleri oluşabilir. Bu yüzden haber yayınlandıktan sonra yaptığını alımlardan ilerleyen saatlerde zarar etme ihtimaliniz de bulunuyor.

Cryptex Finance (CTX)

Yazı hazırlandığı sırada 10 dolardan alıcı buluyor. Günlük hacmi %100 oranında artış gösterdi ve fiyat %32 yükseldi. Güncel piyasa değeri 75 milyon dolardır.

Gemini, SushiSwap ve BKEX borsalarından alım yapabiliyorsunuz. Hacmin neredeyse tamamı SushiSwap üzerindedir.

Dia (DIA)

Listeleme haberiyle fiyatı %40’ın üzerinde artış gösterdi. Günlük hacim ise neredeyse 3 katına çıktı. Maksimum arzı 200 milyon olan DIA yaklaşık 72 milyon dolar piyasa değerine sahiptir.

Binance, KuCoin ve Gate gibi borsalardan alım yapmanız mümkündür.

Maple (MPL)

Henüz ciddi bir fiyatlama yapmadı. Fiyatı %5 civarında artış gösterdi fakat günlük işlem hacmi iki katını geçti. İlerleyen saatlerde çift haneli yükselişle yoluna devam edebilir ve düşebilir. Kripto paralarda kesin konuşmak imkansız. Yine Dia gibi DeFi odaklı bir projedir.

UniSwap üzerinden alım yapabiliyorsunuz.

Pluton (PLU)

Yazı hazırlandığı sırada 13 doların üzerinde ve listeleme haberiyle 14,5 dolara dayanmıştı. Fiyatı hali hazırda %90’ın üzerinde değerlenmiş durumdadır. Güncel piyasa değeri sadece 10 milyon dolar ve maksimum token arzı 20 milyondur. Dolaşımda ise 850.000 civarında PLU bulunuyor. Ödeme sistemleri odaklı bir projedir.

KuCoin ve Bitfinex gibi borsalardan alım yapabilirsiniz.

Unifi Protocol DAO (UNFI)

Son altcoin ve şimdilik sadece %16 fiyatlama yaptı. DeFi odaklıdır ve fiyat 5,81 dolar seviyelerinde bulunuyor. Güncel piyasa değeri 29,7 milyon dolar fakat işlem hacmi daha şimdiden 36 milyon dolara dayandı.

Binance ve Gate gibi borsalardan alım yapılabiliyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article