Son Dakika: Binance Borsasından Twitter Müjdesi! Sözcü Açıkladı!

1 year ago 63

Dünyanın hacim bakımından en büyük kripto para borsası Twitter’ın geleceğine önemli katkılar sağlayacak. Elon Musk oldukça farklı bir isim ve kripto paralar konusunda son derece iyimser. Hatta popüler meme token Dogecoin’in açıktan destekleyen ve Dogefather ünvanını alan bir fenomen. Durum bu şekilde olduğu için kripto para topluluğunun Twitter hamlesinden beklentisi büyük. Bu beklentiyi destekleyen gelişmeler var.

Twitter Kripto Para

Binance sözcüsünün bugün yaptığı açıklamaya göre, Elon Musk'ın Twitter Inc'i satın almasına 500 milyon dolar yatırım yapan dünyanın en büyük kripto borsası Binance, blockchain ve kriptonun Twitter'a nasıl yardımcı olabileceği üzerinde çalışmak üzere bir ekip oluşturuyor. Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık anlaşmasını finanse etmek için öz sermaye ortak yatırımcılarından biri olan Binance, Elon Musk'ın platformu yönetmesine yardımcı olabilecek plan ve stratejiler üzerinde beyin fırtınası yapacağını söyledi.

Yeni kurulan bu ekip Elon Musk’ın defalarca şikayet ettiği ve anlaşmadan caymasına neden olan bot sorununa da blockchain tabanlı bir çözüm üretecek. Twitter zaten Musk öncesinde de bu teknolojiyi kullanarak ulaşabileceği çözümler üzerine düşünmeye başlamıştı. Önceki CEO Jack büyük bir Bitcoin destekçisidir.

Binance ve Twitter

Kasım 2021'de Twitter, bu tür teknolojileri içeren çözümler için kendi ekibini zaten kurmuştu. Şirket, ücretli Twitter abonelerinin avatar fotoğrafı olarak NFT kullanabilmesine imkan tanıdı. Musk, Twitter ile olan davanın bir parçası olarak sırdaşlarıyla paylaştığı metin mesajlarında Twitter'ı blockchaine yerleştirme olasılığını tartıştı, ancak daha sonra böyle bir hamlenin işe yaramayacağına karar verdiği görüldü.

Musk şu anda özel olan Twitter'da yönetim kurulunu ve karar alma mekanizmasını tamamen kontrol ettiğinden, Binance gibi ortak yatırımcıların Twitter'ın geleceğine azınlık yatırımcısı olarak ne kadar aktif bir şekilde dahil olabilecekleri belirsiz.

Ancak dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance oldukça güçlü bir ar-ge ekibine sahip. Twitter eğer kripto odaklı çözümler konusunda adım atacaksa Binance bu süreci hızlandırabilir. Önümüzdeki günlerde kripto topluluğu Twitter ve kripto konusunda ciddi sürprizler duyabilir.

Read Entire Article