Son Dakika: Binance Bu Altcoine Desteğini Açıkladı! ETH Yatırımcıları Kızacak!

2 years ago 87

Dünyanın hacim bakımından en büyük kripto para borsası olan Binance, popüler Ethereum rakibi için son müjdesini verdi. Merge ile hayatımıza giren ve bir grup madenci tarafından desteklenen ETHW hayatta kalmaya çalışıyor. Peki son duyurunun detayları neler? ETHW uzun vadede yatırımcısına kazandırabilir mi? Detaylar haberimizde.

Binance ETHW Duyurusu

Binance Pool, Ethereum Proof-of-Work (ETHW) madencilik hizmetini resmi olarak başlattı. Promosyon süresi boyunca, ETHW Havuzunun tüm kullanıcıları, ETHW madenciliği için havuz ücretlerinden muaf olacak. ETH fiyatı yazı hazırlandığı sırada 10,92 dolardan alıcı buluyor. Merge sonrasında PoW tokenin değeri önemli ölçüde düştü. Binance kısa süre önce yaptığı duyuruda şu uyarılarda da bulundu;

  • Binance kullanıcılarını korumak için ETHW listelemesinden önce diğer altcoinlerde olduğu gibi katı inceleme sürecini işletecektir.
  • Binance Pool'da ETHW'nin desteklenmesi bu tokenin borsada listeleneceğini garanti etmez. Binance, şirket politikası gereği hiçbir listeleme için garanti vermiyor ve listelemeleri sadece resmi olarak duyuruyor.
  • 2022-09-29 itibariyle, Binance'de yalnızca ETHW için para çekme işlemleri etkinleştirilmiştir. ETHW için depozito mevcut değildir. Kullanıcılar Binance Convert'te ETHW'yi BUSD ve USDT'ye karşı satabilir.

Ethereum topluluğunun ezici çoğunluğu ETHW ve ETHF gibi PoW alternatiflerin uzun ömürlü olamayacağını düşünüyor. Ayrıca ETHW ağırlıklı olarak Justin Sun gibi spekülatif hareketleriyle meşhur isimler tarafından doğum sürecinde desteklenmeye başlandı.

ETHW Alınır Mı?

Birçok kripto para yatırımcısı Merge öncesinde ETH satın alarak ETHW gibi PoW tokenlerin airdrop yapmasını bekledi. Borsalar bu airdrop sürecini destekledi ve 1:1 oranında ETHW dağıtıldı. Ancak EthereumPow (ETHW) henüz piyasaya sürülmeden birçok kırmızı kart yedi. Bunlardan en popüleri 21 Ağustos tarihinde duyurduğumuz Flexpool açıklamasıdır. En büyük kripto para madencilerinden biri olan Flexpool o tarihte yaptığı duyuruda EthereumPoW[dot]org internet sitesinde markalarının izinsiz olarak kullanıldığından bahsetti. ETHW için katkıda bulunmadıklarını ancak ETHW ekibinin aldatıcı şekilde bu bölüme kendilerini eklediklerini duyurdu. Flexpool ayıca “kendilerini profesyonel gösteriyorlar ancak kodlarında aptalca hatalar var” da demişti. Binance borsasının resmi duyurusunun ardından 11 doları aşan fiyat 8 Ağustos tarihinde 130 doları geçtikten sonra istikrarlı biçimde düştü. Yaklaşık 10 gün önce de 4,22 dolar seviyesine inerek dibi gördü. Yatırımcıların ETHW ve ETHF gibi PoW alternatifi olacağız diyen altcoinlere karşı temkinli olması gerekir. En azından Vitalik Buterin bunların başarılı olmasına ihtimal vermiyor ve madencileri ETC gibi daha iyi alternatiflere yönlendiriyor.
Read Entire Article