Son Dakika: Binance Büyük Müjdeyi Verdi! Kripto Para Borsası Duyurdu!

2 years ago 90

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance piyasalarda düşüş devam ederken müjdeyi verdi. Beşinci yılını kutlayan kripto para borsası kullanıcıları için önemli bir adım atıyor. Peki Binance kullanıcıları için ne değişecek? Beşinci yıl kutlamalarının sürprizi ne oldu? İşte detaylar.

Binance Müjdeyi Verdi

Dünyanın önde gelen blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısı Binance, Bitcoin alım/satım işlemlerine birçok pariteyi işlem ücretlerinin dışında bırakıyor. Beşinci yılını kutlamak için Binance borsasında BTC/AUD, BTC/BIDR, BTC/BRL, BTC/BUSD, BTC/EUR, BTC/GBP, BTC/RUB, BTC/TRY, BTC/TUSD, BTC/UAH, BTC/USDC, BTC/USDP ve BTC/USDT işlem çiftlerinde 8 Temmuz itibariyle ücretsiz işlem yapılabilecek.

Peki ne zamana kadar geçerli olacak? İkinci bir duyuruya kadar, yani Binance borsasının sıfır işlem müjdesi haftalarca sürebilir.

İşlem Ücreti Almayan Borsalar

Kripto para borsalarının tamamı istisna etkinlikler haricinde işlem ücretleri talep etmektedir. Binance kısa süre önce ABD vatandaşları için Bitcoin işlemlerinde sıfır ücret politikasına geçmişti. Bunun Bitcoin’in benimsenmesine katkı sağlamak için yapıldığını daha önce açıklayan CZ, aynı şeyi beşinci kuruluş yıldönümü şerefine global borsasında da yapıyor. 8 Temmuz saat 17:00 itibariyle Binance kullanıcıları yukarıda paylaşılan paritelerde işlem yaparken ücret ödemeyecek.

Binance Kurucusu ve CEO'su "CZ" (Changpeng Zhao) şunları söyledi:

“Önce kullanıcı felsefemiz doğrultusunda, Binance her zaman sektördeki en rekabetçi ücretleri sağlamaya çalıştı. Özünde Binance, erişilebilirliği göz önünde bulunduran kapsayıcı bir platformdur. Seçilen BTC spot işlem çiftlerinde işlem ücretlerinin kaldırılması, bu yönde başka bir adımdır. Beş yıl içinde Binance, bize inanan ve vizyonumuzu destekleyen harika bir topluluk oluşturdu. Büyümemiz ve başarılarımız onlarsız mümkün olmazdı. Onlara dünyanın en iyilerini sunarak topluma geri vermeyi umuyoruz.”

Binance, Temmuz 2017'de faaliyetlerine başladıktan 6 ay sonra dünyanın en popüler kripto para borsası oldu.

Read Entire Article