Son Dakika: Binance Rahatlatan Duyuruyu Yaptı! Kripto Paralarda Yeni Dönem!

1 year ago 68

FTX çöküşü kripto para yatırımcıları için tam bir hayal kırıklığıydı, ancak bu facia güzel gelişmelere sebep oluyor. Kripto para borsalarının gerçek rezervleriyle alakalı soru işaretleri hep kafaları kurcalıyordu. FTX’in çöküşüyle birlikte bu endişelerin haklılık payı ortaya çıktı. Sentetik kripto paralar alıp satmadığından emin olmak isteyen yatırımcılar endüstri devlerinden somut adımlar atmalarını bekliyor.

Binance Müjdeyi Verdi

Rezerv kanıtı konusunda yapılan çalışmalar FTX olayında bardağın dolu tarafı olabilir. Binance CEO’su CZ, FTX çöküşünden sonra acil biçimde borsaların şeffaflığa odaklanması gerektiğini açıkladı. Ardından neredeyse tüm borsalar rezervlerini kanıtlayan cüzdanlarını paylaştı. Fakat bu yetmez, güvenilir denetim firmalarının kapsamlı incelemelerin ihtiyaç var. Bunun farkında olan Binance birkaç dakika önce aşağıdaki duyuruyu yaptı.

“Binance'in kullanıcı fonu şeffaflık çalışmaları ve Proof of Reserves güncellemelerinin bir parçası olarak, küresel finansal denetim, vergi ve danışmanlık firmasındaki dijital varlık uzmanlarıyla birlikte çalışıyoruz. Mazars'ın Binance BTC Proof of Reserves'i hakkındaki ilk raporu bugün yayınlandı. Diğer tokenlar da yakında geleceği için bizi izlemeye devam edin.”

Detaylar geliyor.

Read Entire Article