Son Dakika: Binance ve Google Arasındaki Yeni Ortaklık!

2 years ago 82

Dün 13 trilyon dolarlık varlık yönetim devlerinin borsa açma haberi, bugün Binance’ın Google ile girdiği iş birliği ve sürekli düşen fiyatlar. Kripto para piyasaları 2022 yılının ikinci çeyreğinden itibaren çok daha enteresan günler yaşıyor. Binance yeni bir ortaklığa imza attı. Peki bunun kapsamı ne? Son gelişmenin detayları haberimizde.

Binance ve Google

Stratejik iş birliği, bazı Web3 ve blockchain girişimlerine temel altyapı, bulut bilişim kredileri ve mentorluk sunmayı planlıyor. Kripto borsası Binance ile yakından bağlantılı olan BNB Chain henüz yolun başındaki web3 ve blockchain girişimlerinin büyümesini desteklemeyi amaçlayan bir Google Cloud ortaklığına imza atıyor. Bir basın açıklamasına göre, BNB Chain'e dayalı projeler artık zincir üzerindeki verileri analiz etme ve Google Cloud aracılığıyla bilgileri şifreleme yeteneği de dahil olmak üzere Google Cloud altyapısına erişebilir. BNB odaklı hızlandırıcı program kapsamındaki yaklaşık 150 proje de Google Cloud'un başlangıç ​​destek programına "hızlandırılmış erişim" elde edecek.

BNB Chain'in yatırım direktörü Gwendolyn Regina, "Bizim için sadece büyük vizyonları olan ve aynı DNA'yı ve aynı vizyonları paylaşan büyük oyuncularla çalışmak önemli" dedi.

Artık Projeleri Konuşma Zamanı

BNB Chain ile bu son iş birliği, Google'ın Web3 dünyasına hızlanan adımını takip ediyor. Bu yılın başlarında Google Cloud, kripto madenciliği kötü amaçlı yazılım tehdidi algılama hizmetini ekledi ve yeni özel Dijital Varlıklar Ekibini başlattı. BNB Chain uygulama geliştirmeye odaklanan ekiplerin barındırma hizmetlerine olan masraflarını kısmak için son adımını attı. Bu saatten sonra projelerin daha fazla konuşulmaya başlandığını görebiliriz. İnternetin web3 dönüşümü kripto paralarla ilgilenen ekiplerin eliyle başladı. Blockchain teknolojisi de erken dönemde kripto para geliştiricileri tarafından bugünlere getirildi. Bugün devletler, blockchain tabanlı para birimi, stok yönetim altyapıları ve daha fazlası için kriptonun temelini oluşturduğu teknolojiyi kullanıyor. Önümüzdeki yıllarda bugünlerde yola çıkan ekiplerin yeni milyarlarca kullanıcılara sahip platformları inşa ettiğini göreceğiz. Web2 artık kripto eliyle Web3’e dönüşüyor ve tarihi bir döneme şahitlik ediyoruz.
Read Entire Article