Son Dakika: Bu Altcoin Washington Nationals ile Anlaştı! Altcoin Aktif Olarak Kullanılacak!

2 years ago 92

Washington Nationals, ABD’nin en popüler beyzbol takımlarından biridir ve yapılan anlaşma bu altcoin’e ciddi tanınırlık getirebilir. Terra ekosistemini destekleyen merkezi olmayan özerk organizasyon (DAO), ABD’de profesyonel bir beyzbol takımı olan Washington Nationals ile bir sponsorluk anlaşması yaptı.

Terra (LUNA), Washington Nationals ile Anlaştı

Çarşamba günkü duyuruya göre, anlaşma “Nationals Park’taki kulüp alanının isim sponsorluğunu içeriyor ve taraftarlar için gelecekteki blockchain ve kripto para birimi uygulamaları için bir temel oluşturuyor. Bir basın açıklamasında, “Terra ayrıca stadyum içi tabelalarda yer alacak ve Nationals sosyal platformlarında yayınlanan beş bölümlük bir dijital diziye sponsor olacak” denildi.

Washington Nationals’dan Mark Lerner şunları söyledi;

“Kulübümüze isim vermek için Terra ile ortak olmaktan ve Nationals Park’a satın alma yapmak için UST kripto para biriminin kullanımı da dahil olmak üzere güçlü yeni hayran deneyimleri getirmeyi keşfetmekten heyecan duyuyoruz”.

Anlaşmanın bir kısmı, UST’nin takımın kendi stadyumunda potansiyel kullanımını içeriyor ve basın açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

“Anlaşmanın bir parçası olarak, UST gelecek sezon gibi erken bir tarihte Nationals Park’ta bir ödeme yöntemi olarak kabul edilebilir”.

Bu ortaklığın en önemli bölümü Terra‘nın kendi stablecoin’i UST’nin aktif kullanımıyla alakalı bölümüdür.

Terra (LUNA) ve UST

Terra, kripto para birimi endüstrisindeki en büyük merkezi olmayan özerk kuruluşlardan (DAO) biridir ve blockchain, DeFi ekosistemi aracılığıyla bir pazar lideri olarak adından sık sık söz ettirir hale geldi. Kendi stablecoin’i UST ciddi bir pazar payı yakaladı ve her basılan stablecoin için LUNA yakımı gerçekleşiyor. Bu durumda uzun vadede UST kullanımının artmasıyla birlikte LUNA fiyatının katlanacağını öngörebiliriz.

Yapılan anlaşmanın detayları son derece önemli, taraftarlar stadyumda yapacağı alışverişlerde UST kullanabilecek ve belki de bunu yaparken birçok kampanyadan yararlanacaklar. Günlük kullanımda stablecoinler harika faydalar sağlıyor. Hızlı, günün her saati aktif ve işlem ücretleri çok daha düşük. Bunun yaygınlaştığını düşünebiliyor musunuz? Banka kullanmaya gerek kalmadan, hesap işletim veya kart aidatı ödemeden günün her saati paranıza özgürce erişebilecek ve dünyanın öbür tarafına saniyeler içinde transferler yapabileceksiniz.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article