Son Dakika: Coinbase 2 Yeni Altcoin Listeleyecek!

2 years ago 80

Dün duyurdular bugün listeliyorlar. Geçtiğimiz gün yol haritasına eklenen 6 altcoini sizinle paylaşmış ve fiyatlarının yükselmediğini söylemiştik. Bu altcoinlerin birkaç ay veya gün içinde listelenme ihtimali olduğunu da yazmıştık. Nitekim öyle de oldu. ABD’nin en büyük kripto para borsası bu 6 kripto para arasından 2 tanesini hızla listeleyeceğini açıkladı.

Coinbase Altcoin Listeleme

Convex Finance (CVX) ve Ocean Protocol (OCEAN) tokenler Coinbase borsasında listelenecek. Fakat bir sorun var. Kripto para piyasaları hızla düştüğü için direkt listeleme haberi de fiyata fazla etki etmedi. Sadece OCEAN güne %4,75 kazançla devam ediyor. Peki hangi tarih ve saatte listeleme olacak? Bu altcoinler hangi borsalardan alınabilir?

Listeleme işlemi yarın Türkiye saatiyle 19:00 da olacak. Yatırımcılar Ethereum ağını kullanarak varlıklarını Coinbase borsasına bugünden taşımaya başlayabilir. İlerleyen saatlerde BTC’nin yukarı hareketlenmesi durumunda bu altcoinlerin de haberi fiyatlaması olasıdır.

CVX ve OCEAN

Yarın bu iki altcoin Coinbase kullanıcılarına da açılmış olacak. Daha fazla potansiyel yatırımcıyla tanışacak bu altcoinlerin uzun vadeli görünümü böylece iyileşmiş oldu. İki kripto paranın da Coinbase tarafından listelenmesi onların güvenirlik skorunu da etkiliyor. Coinbase, ABD borsalarında işlem gören bir şirket olduğu için listelemeler öncesinde çok daha sıkı incelemeler yapıyor.

CVX yazı hazırlandığı sırada güne %8,5 düşüşle 5,11 dolardan devam ediyor. Maksimum arzı 100 milyon olan altcoinin arz dolaşım yüzdesi %67’dir. Piyasa değeri 343 milyon dolar ve günlük işlem hacmi fiyattaki düşüşle birlikte %27 oranında arttı. Yatırımcılar Binance, Kraken ve OKX gibi borsalardan Convex Finance (CVX) temin edebiliyor. ATH seviyesi 62,69 dolar olan CVX’in dip fiyatı geçtiğimiz yıl 1,88 doları görmüştü. ATH seviyesine henüz 8 ay önce ulaştı.

Ocean Protocol (OCEAN) diğerine nispeten daha düşük bir piyasa değerine sahiptir. Fiyatının artıya geçmesinin bir sebebi de bu olacak. Nitekim işlem hacmi de yükselen fiyatla birlikte %223 oranında arttı. Son 24 saatte OCEAN fiyatı 0,158 dolar ile 0,18 dolar arasında hareket etti. Yatırımcılar yine CVX gibi OCEAN’a da Binance, Kraken ve Gate borsalarından ulaşabilir.

Read Entire Article