Son Dakika: Coinbase 4 Altcoini Delist Ediyor! Fiyatları Hızla Düşüyor!

1 year ago 72

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Coinbase, son yayınladığı duyuruya göre bazı altcoinlerin ticaretini 4 Kasım tarihinde durduracağını açıkladı.

4 Altcoin Askıya Alınıyor

Coinbase'in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamalara göre, MUSD/USD, RGT/USD, TRIBE/USD ve UPI/USD işlem çiftlerinin ticaretini 4 Kasım tarihinde durduracağını açıkladı. Popüler kripto para borsası tarafından yapılan açıklamada konu hakkında şu ifadelere yer verildi: RGT/USD, TRIBE/USD, UPI/USD ve UPI/USDT işlem çiftlerimizi yalnızca limit moduna taşıdık. Limit siparişleri verilebilir, iptal edilebilir ve eşleşmeler meydana gelebilir. Ancak yatırımcılar piyasa emirleri veremez. MUSD/USD ise yalnızca limit modunda. Coinbase'in açıklamasının ardından kripto para birimlerinde derin düşüşler yaşandı. UPI/USD açıklama sonrasında hacmi son 24 saate kıyasla %55 oranında düşerken, fiyatı %10'lara varan bir değer kaybı yaşadı. Benzer şekilde RGT/USD paritesi de açıklama sonrasında yaklaşık olarak %12 oranında bir düşüşle 1.68 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Cüzdan Erişimi

Bununla birlikte önde gelen kripto para borsası paylaştığı başka bir tweet'te işlemlerin askıya alınmasına dair yatırımcıların cüzdanlarına erişim sağlayıp sağlamayacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Coinbase paylaşımında şu ifadelere yer verdi: İşlem çiftlerinin askıya alınması, yatırımcıların para yatırma ve çekme işlevi için kullanılabilir durumda kalacak olan MUSD, RGT, TRIBE ve UPI cüzdanlarına erişimini etkilemez.  
Read Entire Article