Son Dakika: Coinbase 5 Altcoin Listeleyecek! Yükseliş Başlıyor!

2 years ago 98

Kripto para piyasaları düşerken yatırımcılara para kazandırabilecek iyi seçeneklerden biri bu listelemelerdir. Eğer elinizde bugün listeleneceği açıklanan kripto paralardan biri varsa yazı hazırlandığı sırada yükseliş başladığı için onları çift haneli kazançla satma fırsatı yakalayabilirsiniz. Peki Coinbase hangi 5 altcoini platformunda listeleyecek?

Coinbase Altcoin Listeleme

Coinbase tarafından 21:43’te yapılan duyuruya göre şirket AST, MEDIA, METIS, MONA ve XCN isimli altcoinleri listeleyecek. Daha önce listelenebileceğini açıkladığımız altcoinler arasında bunlar da bulunuyordu. Listeleme haberleri genellikle altcoinlerin fiyatın anlık çift haneli yükselişlere sebep olur. Hatta hacmi zayıf bazı altcoinlerin üç haneli yükselişler yaşadığı da oluyor.

Listeleme yarın (28 Haziran Salı günü) Türkiye saatiyle 19:00’da yapılacak. Gerekli likidite koşulları oluşmadığı taktirde bazı altcoinlerin listelemesi ertelenebilir. MEDIA hariç diğer tokenlerin tamamının Ethereum ağı seçilerek borsaya transfer edilmesi gerekiyor. MEDIA yatırımcıları ise gönderim ağını Solana (SOL) olarak seçip Coinbase borsasındaki hesaplarına transfer yapabilir. Oluşabilecek volatiliteye karşı yatırımcıların son derece dikkatli olması gerekiyor.

Detaylar geliyor.

Read Entire Article