Son Dakika: Coinbase 6 Altcoini Listeleyebileceğini Açıkladı!

2 years ago 88

ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase birkaç dakika önce 6 yeni altcoini listeleyebileceğini duyurdu. Bu duyuru ilgili altcoinlerin inceleme sırasına alınmasıyla ilgilidir. Listelemeler birkaç gün içinde olabileceği gibi ayları da bulabilir. Ancak yatırımcılar listeleme duyurusundan önce bu altcoinleri takibe alarak ciddi kazanç fırsatları yakalayabilir.

Coinbase Altcoin Listeleme

Coinbase tarafından duyurulduğu üzere Convex Finance (CVX), Ocean Protocol (OCEAN), Pundi X (PUNDIX), Injective (INJ), Audius (AUDIO), ve XMON (XMON) listeleme yol haritasına eklendi. Yol haritasına eklenen altcoinler birkaç gün veya ay içinde eklenebilir. Hatta bu altcoinlerin yol haritasından çıkarılması ihtimali de vardır.

Listeleme haberleri altcoinlerin fiyatında çift haneli yükselişlere neden olabiliyor. Özellikle Coinbase gibi ABD borsalarında işlem gören bir şirketin yaptığı listelemeler ilgili kripto paraların güvenirliği noktasında da bir teyit oluyor. Boğa sezonundaki listeleme haberlerinde ise altcoinlerin %300’leri aşana kazançlar elde ettiğini gördük. Yine de yol haritasına eklenen altcoinlerin kesin olarak listelenme zorunluluğu yoktur.

Detaylar geliyor.

Read Entire Article