Son Dakika: Coinbase Bombayı Patlattı! 3 Yeni Altcoin’e Merhaba Diyor!

1 year ago 74

Coinbase Borsa'sı daha önce yol haritasına eklediğini duyurduğu 3 altcoin için listelenecekleri hakkında bir tweet paylaştı. Bu durum ne zaman gerçekleşse bu coin'lerde hızlı hareketler görüyoruz. Coinbase bir altcoin hakkında bilgi paylaştığında fiyat grafiklerinde genel olarak uzun, büyük yeşil mumlar oluşuyor. Biraz önce yapılan duyuruya göre üç yeni kripto para, platformunun yol haritasına eklendi.

Hangi Altcoin’ler Listeleniyor?

Biraz önce yapılan açıklamaya göre Coinbase, daha önce yol haritasına eklediğini duyurduğu Magic (MAGIC), Rocket Pool (RPL) ve Aragon (ANT) için listeleme yapacağını konu ile ilgili bir tweet paylaşarak gelişmeyi duyurdu. Hemen ardından bu altcoin'lerde gözle görülür bir yükseliş yaşandı.

Coinbase tarafından yapılan açıklamaya göre tüm altcoin'ler 8 Aralık 2022 günü Türkiye saati ile 20.00'da listelenecek ve ardından işlemlere başlanacak. Magic ile ilgili yapılan açıklamada dikkat çeken kısım işlemlerin Arbitrum network (Arbitrum ERC-20) üzerinde gerçekleşecek olması oldu. Diğer yandan tüm altcoinler için yeterli arzı sağlandıktan sonra USD işlem çiftinde alım satımın aşamalı olarak başlayacağı duyuruldu.

Bitcoin fiyatına baktığımızda 16.800 dolar seviyelerine kadar geri çekilmiş olduğunu görüyoruz. Biraz önce Genesis tarafından kullanıcılarıyla paylaşılan E-posta'nın piyasayı nasıl etkileyeceği ise merak konusu. Tüm bu yaşananlara rağmen Coinbase yol haritası haberlerinin getirdiği fiyat artışı hareketlerinden bu altcoin’lerin de faydalandığını görebiliriz.

Detaylar gelmeye devam ediyor...

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article