Son Dakika: Coinbase Bu Altcoini Yarın Listeliyor! Fiyatı Uçabilir!

1 year ago 64

Coinbase borsası tarafından yapılan listeleme duyuruları altcoinlerin fiyatı üzerinde ciddi alım baskısı oluşturuyor. Genellikle Coinbase bir altcoini listeleyeceğini açıkladıktan sonra fiyatı hızla çift haneli yükseldiğini gördük. Birkaç dakika önce yapılan duyuruya göre yeni bir kripto para platformda listelenecek. Saat kaçta, hangi altcoin?

Coinbase Altcoin Listeleme

Kısa süre önce yapılan duyuruya göre Coinbase borsası Lido DAO (LDO)’yu yarın Türkiye saatiyle 20:00’da listeleyecek. Kaotik ortamın ortasında bile listeleme haberleri prim yapabilir. Bir süredir listelenmesi beklenen LDO’nun artık yarın işleme açılacak olmasıyla yatırımcılar Ethereum ağından ERC20 tokenlerini transfer edebilir.

Bitcoin fiyatı 16.500 dolar seviyesini korumaya çalışıyor ve Gemini borsasına erişimde sıkıntı yaşanıyor. Böyle bir ortamda yatırımcıların listeleme haberi de olsa heyecanını sınırlı tutması faydalı olabilir. AAX ve Gemini’nin ardından hangi kripto para borsalarının sallantı yaşayacağı kestirilemiyor. FTX çöküşünün halen tam etkileri hissedilmiş değil.

Detaylar geliyor.

Read Entire Article