Son Dakika: Disney Bu Altcoini Seçti! Müjdeyi Verdiler!

2 years ago 103

Yaklaşık 170 milyar dolarlık piyasa değeri olan Disney, popüler altcoin ile anlaştı. Müjdeyi son dakika olarak paylaştılar. Kripto para piyasalarına karşı artan kurumsal ilgi daha fazla yatırımın buraya akmasını sağlıyor. Peki anlaşmanın detayları neler? Hangi kripto para programa kabul edildi? İşte detaylar.

Polygon (MATIC) Haberleri

Disney Accelerator programı uzun süre önce duyurulmuştu. Yaklaşık 15 dakika önce Polygon (MATIC), resmi Twitter hesabı üzerinden bu programa seçilen ilk blockchain olduklarını açıkladı. Fiyatı şimdilik 0,54 dolardan 0,55 dolara kadar yükselmiş olsa da MATIC buna ciddi bir tepki vermedi. Disney Accelerator nedir?

The Walt Disney Company, dünyanın dört bir yanından yenilikçi şirketlerin büyümesini hızlandırmak için tasarlanmış bir iş geliştirme programıdır. 2022 Disney Accelerator'a katılacak altı şirket ise birkaç dakika önce duyuruldu. Bu yılki Disney Accelerator daha çok sürükleyici deneyimlerin geleceğini inşa etmeye odaklanıyor ve artırılmış gerçeklik (AR), NFT ve yapay zeka (AI) odaklı girişimleri destekliyor.

Disney Accelerator Nedir?

Program boyunca, her katılımcı şirket, Disney'in üst düzey liderlik ekibinden ve özel bir yöneticiden mentorluk alacak. Disney Accelerator programı, sonbaharda Burbank, Calif'teki Walt Disney Studios arazisinde bir Demo Günü ile sona erecek. Disney Accelerator programının Genel Müdürü Bonnie Rosen şunları söyledi;

“Yaklaşık bir asırdır Disney, geleceğin eğlence deneyimlerini inşa etmek için teknolojiden yararlanmanın ön saflarında yer alıyor. Disney Accelerator, bu mirasın bir parçası olmaktan heyecan duyuyor. Bununla birlikte yenilikçiliğe olan bağlılığımızı ilerletmeyi ve önümüzdeki 100 yıl boyunca Disney izleyicilerine ve misafirlerine büyülü deneyimler sunmaya devam etmeyi hedefliyoruz”.

2022 Disney Accelerator programı için seçilen şirketler;

Flickplay: Flickplay, kullanıcıların AR aracılığıyla deneyimleyebilecekleri ve paylaşabilecekleri gerçek dünya konumlarına bağlı NFT'leri keşfetmelerini sağlayan bir Web3 uygulamasıdır.

Inworld: Inworld, kullanıcıların sürükleyici deneyimler için etkileşimli, AI odaklı karakterler oluşturmasına olanak tanır.

Lockerverse: Lockerverse, içerik oluşturuculara ve markalara kültürü tanımlayan hikayeler anlatma ve benzersiz erişim ve deneyimler sunma konusunda yetki veren bir Web3 platformudur.

Obsess: Obsess, markaların web sitelerinde ve metaverse platformlarında sürükleyici 3D sanal mağazalar oluşturmasını sağlayan deneyimsel bir e-ticaret platformudur.

Polygon: Polygon, geliştiricilerin ve işletmelerin Web3 deneyimleri oluşturmasına olanak tanıyan, ölçeklenebilir bir blockchain ağıdır.

Red 6: Red 6, dinamik, yüksek performanslı ortamlarda açık havada çalışan patentli bir kulaklık ve arayüz oluşturan bir AR şirketidir.

Yapılacak maddi yatırımcılar 100-120 bin dolar gibi nispeten küçük rakamlar olsa da alanında uzman kabul edilen ekiplerin vereceği mentorluk bu şirketlerin çok daha hızlı ve doğru şekilde büyümesine imkan tanıyacak.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article