Son Dakika: Dogecoin (DOGE) Müjdesi Elon Musk’tan Geldi!

2 years ago 128

Kripto para piyasaları aylardır düşüş yaşamaya devam ediyor. Ancak Dogecoin yatırımcılarının bugün yüzü gülüyor. Elon Musk yaptığı açıklamalar ve attığı adımlarla DOGE yatırımcılarına kısa vadede hızlı kazanç fırsatları tanıyor. Son gelişmeyle birlikte DOGE fiyatı yeniden yükselmeye başladı. Peki Elon Musk’ın yeni müjdesi neydi?

Dogecoin (DOGE) Müjdesi

The Boring Company, müşterilerinin, Las Vegas transit sistemi olan Loop'taki yolculukları için kripto para birimi Dogecoin ile ödeme yapmalarına izin verecek. Elon Musk’ın sahibi olduğu bir şirket daha DOGE ödemelerini kabul etmeye başlıyor. Boring Company, halihazırda üç durağı olan Las Vegas Kongre Merkezi'nin dışında ilk Loop istasyonunu açtığında, yeni ödeme seçeneği su yüzüne çıktı.

Boring Company, sonunda kumarhaneler, tatil köyleri ve NFL'nin Las Vegas Raiders'ına ev sahipliği yapan Allegiant Stadyumu da dahil olmak üzere Vegas Strip'teki 50'den fazla istasyona genişlemeyi umuyor. Dogecoin (DOGE) yazı hazırlandığı sırada %2,5 artışla 0,0685 dolardan alıcı buluyor.

Detaylar geliyor.

Read Entire Article