Son Dakika! Elon Musk Yüzüden Bu Altcoin Uçuyor! Roketleri Yaktı!

1 year ago 76

Kripto para yatırımcıları Elon Musk eliyle yaşanan volatiliteleri özlemişti birkaç dakika önce yine oldu. Elon Musk kripto para yatırımcıları tarafından yakından izleniyor. Her hamlesi takip edildiği için yeni birini takip ettiğinde, yeni bir beğeni yaptığında hemen fark ediliyor. Şimdi bu altcoinin hesabını takip ettiği için altcoin aniden yükseldi.

OKB Neden Yükseliyor?

OKB fiyatı Elon Musk popüler kripto para borsası OKX’i takip ettiği için yükseliyor. Elon Musk hali hazırda Twitter’ın yatırımcısı olan Binance borsasını bile takip etmiyor. Binance, Musk'ın 500 milyon dolarlık Twitter satın alımını desteklemiş olsa da Musk, Binance ya da CZ'nin Twitter hesabını takip etmedi. Son hamlenin özel bir sebebi olup olmadığı bilinmiyor. Musk birazdan çıkıp reklam olarak çıktı yanlışlıkla takip ettim derse de şaşırtıcı olmayacaktır. Kripto para fiyatlarının Musk’ın hareketleriyle yaşadığı dalgalanma onun hoşuna gidiyor. Yılbaşı’nda da Shiba Inu köpeğini paylaştığında muhtemelen Floki, Shib ve Doge fiyatlarının aniden yükselip düştüğünü göreceğiz. Dünyanın en zengin ismi de kendini böyle eğlendiriyor.

OKB Coin Yorum

Musk’ın hamlesiyle yükselen fiyat 11:54 itibariyle yönünü aşağıya çevirdi. Yüzde 10’un üzerinde kazanç elde eden altcoin FOMO alımlarının ardından kar satışları görüyor. FTX çöküşüyle birlikte payını artırma fırsatı yakalayan OKX borsası hacim bakımından en büyük platformlar arasında bulunuyor.

detaylar geliyor.
Read Entire Article