Son Dakika: Ethereum Merkezli Coin’e Dünyaca Ünlü Borsa Piyangosu! Artık Yol Haritasında!

1 year ago 60

Coinbase borsası geçtiğimiz dakikalarda bir açıklama yaptı ve bir coin'i yol haritasına eklediğini duyurdu. Bu sefer haber bir fiyat hareketine sebep olmadı çünkü durum biraz farklıydı. Coinbase bir altcoin hakkında bilgi paylaştığında genel olarak fiyat grafiklerinde genel olarak uzun, büyük yeşil mumlar görülür lakin bahsi geçen coin bu haberden etkilenmedi. Son dakika olarak paylaşılan duyuruya göre yeni bir kripto para platformunun yol haritasına eklendi.

Hangi Altcoin Yol Haritasına Eklendi?

Az önce yapılan açıklamaya göre Coinbase, Liquid Staked ETH (LSETH) hakkında yol haritasına eklendiğiyle ilgili bir tweet paylaştı ve gelişmeyi takipçilerine duyurdu. Bu olay, FED kararıyla piyasada oluşan olumlu havanın ardından geldi. Geçtiğimiz ay da birden çok altcoin için yol haritası ve listeleme haberi duyuran Coinbase adım atmaktan geri durmuyormuş gibi görünüyor.

Detaylar gelmeye devam ediyor...

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article