Son Dakika: FTX CEO’su Mektup Gönderdi!

1 year ago 75

Artık resmen iflas ettiği anlaşılan FTX ve yatırımcıları için zor günler başladı. FTX Token (FTT) ciddi anlamda eridi. Yatırımcılar FTX’e erken dönemde katkı sağladıkları için FTT Tokenler almıştı bunların bir kısmı da Binance borsasının elinde bulunuyordu. CZ, iflasını gizlediğini düşündüğü SBF’nin batış sürecini birkaç paylaşımla hızlandırdı.

FTX CEO’sunun Mektubu

Hissedarlarına son gelişmeleri mektupla özetleyen Sam oldukça mahcuptu. Bundan birkaç ay önce “birçok kripto para borsasının iflasın eşiğinde olduğunu biliyoruz” veya “iflas eden kripto şirketlerini satın alabiliriz” diyen beyaz atlı şövalyeden eser yoktu. SBF şunları yazdı;

“Binance, FTX’i satın alacak ve bir anlaşmaya vardık. Bunun ne anlama geldiğiyle alakalı henüz bir yanıtım yok çünkü detaylar henüz belirlenmedi. Önümüzdeki günlerde ve haftalarda detaylar belirginleştikçe sizleri bilgilendireceğim. Tüm bu çabamızın başarıya ulaşacağı konusunda iyimseriz, bu da ikinci önceliğimiz olan hissedarlarımıza odaklanacağımız anlamını taşıyor. Keşke sizinle daha fazla detay paylaşabiliyor olsaydım. Ama yok, detaylar netleştikçe bunu sizinle paylaşacağım. Önümüzdeki birkaç gün fazlasıyla yoğun olacağım. Zamanım olduğunda geçmişe dönük daha fazla açıklama yapacağım. Sizden özür diliyorum, daha iyisini yapamadım. Müşteri varlıklarını korumak için elimden geleni yapacağım.”

Detaylar geliyor.

Read Entire Article