Son Dakika: Popüler Kripto Para Borsası Para Çekmeyi Durdurdu!

1 year ago 71

FTX iflasının ardından beklenen artçı sarsıntılar gelmeye başladı. Popüler kripto para borsalarından biri daha. Borsa tarafından bugün yapılan duyuruya göre para çekme işlemleri askıya alındı. Yapılan duyurunun FTX borsasındaki potansiyel kayıplarla ilgisi ise henüz bilinmiyor. Kripto para yatırımcılarının olası riskleri önlemek için soğuk cüzdan ve mülkiyeti sahibine ait cüzdanları kullanması yararlı olabilir.

AAX Duyurusu

2019'da Hong Kong'da kurulan bir türev borsası olan AAX, aniden alım satım, para çekme vb. dahil tüm işlemleri askıya alacağını duyurdu. Kullanıcı varlıklarının düzeltilmesi ve geri yüklenmesi 7-10 gün sürecek. Borsa tarafından yapılan duyuru şöyle;

“Mevcut sistem yükseltmeleri üçüncü taraf ortağımızın tüm kullanıcıların varlık verilerini düzeltmesini ve geri yükselmesini gerektirir. Mevcut piyasa durumu nedeniyle entegrasyon normalden daha uzun sürüyor ve 7-10 gün içinde tamamlanabilecek. Rahatsızlık için özür dileriz, düzenli faaliyete devam etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz”.

Ancak Thodex yatırımcıları bu hikayeyi zaten biliyor. Bahsi geçen güncellemenin gerçekten belirtildiği gibi bir sistem yükseltmesi olup olmadığını ise zaman gösterecek. AAX yetkilisi Ben Casalin ise yazı hazırlandığı sırada şunları söyledi;

"Bakım daha uzun sürebilir bu yüzden herkesi rahatlatmak için para çekme işlemlerini bu süreçte açık bırakmayı değerlendiriyoruz. Lütfen ekipten bilgi bekleyin, rezerv kanıtıyla birlikte bu konu hakkında ayrı bir duyuru daha yapacağız. FTX durumu herkesi korkuttu ve bu da operasyon ekibi üzerinde baskı oluşturuyor. Sistemin güvende olduğundan emin olmalıyız eğer daha uzun sürerse müşteri konforu için bazı temel özellikleri aktifleştirebiliriz.

Detaylar geliyor.

Read Entire Article