Son Dakika: SEC Başkanından Kripto Para Paylaşımı! Kutlu Olsun Dedi!

1 year ago 73

Amerika Birleşik Devletleri’nin 2021 yılından beri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunda Başkanlık görevini sürdüren Gary Gensler Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla kripto para topluluğunun ilgisini topladı.

SEC Başkanından Kripto Para Mesajı

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler’in Blockchain teknolojisine olan ilgisi daha öncesinde yine gündeme gelmişti. Gary Gensler geçtiğimiz yıllarda Blockchain teknolojisinin, girişimciler ve görevliler tarafından, para ve finans dünyasını değiştirmek adına kullanımını yönlendirmek isteyen yatırımcılar için MIT’de dersler düzenlemişti. Ayrıca Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, birçok kripto para biriminin menkul kıymet olduğunu ve gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğinin sinyalini vermişti.

Tanınan isim Gary Gensler Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, lider kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC) kurucusu olarak bilinen Satoshi Nakamoto’nun ilk olarak 14 yıl önce BTC teknik incelemesini yayınlamasını ele alarak açıklamalarda bulundu. SEC Başkanı Gary Gensler tweet’te şu ifadelere yer verdi:

Satoshi Nakamoto'nun teknik incelemesinin 14. doğum günü kutlu olsun! İnovasyona ve kripto para birimlerine yatırımın yolunu açtı. Kripto para birimleri 15. yılına girerken, yatırımcıların yeterli düzeyde korunduğundan emin olmalıyız.

Read Entire Article