Son Dakika: Shiba Inu Yalancı Çıktı! Anlaşma Falan Yok!

1 year ago 74

En popüler ikinci meme token olan SHIB geçtiğimiz günlerde önemli bir müjde vermişti. Ancak bugün detaylar ortaya çıktı. Ekip tarafından yapılan duyuru yeni bir iş birliğine işaret ediyordu. Dünya Ekonomik Forumu (WEF), geçtiğimiz hafta meme coin'in geliştirme ekibinden gelen iddiaların ardından Shiba Inu'yu küresel metaverse politikası üzerinde çalışmaya davet ettiği iddialarını yalanladı.

Shiba Coin Haberleri

WEF, Shiba Inu'nun organizatörleriyle bir keşif görüşmesi yapıldığını ancak kendilerine bir davet iletilmediğini söyledi. 22 Kasım'da Shiba Inu'nun Shytoshi Kusama adını kullanan baş geliştiricisi Twitter'a girerek topluluğa sözde daveti kabul edip etmeyeceklerini sordu. Twitter üzerinden yapılan ankette kullanılan yaklaşık 23.000 oyun %62,3'ü Shiba Inu'nun WEF ile çalışmasına ilgi duyduğunu ifade etse de bazı yorumlarda iş birliğinin topluluğun ademi merkeziyetçilik anlayışıyla örtüşmeyeceği yorumunda bulundu.

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından Mayıs ayında Davos’ta başlatılan metaverse girişimi, misyonunu açık ve kapsayıcı bir metaverse tanımlamak ve inşa etmek olarak belirtiyor. Bugüne kadar aralarında Meta, Decentraland, Animoca Brands, Polygon ve Somnium Space'in de bulunduğu 100'den fazla şirketle ortaklık kurdu.

Shiba Coin

Şimdilik Shiba Inu yukarıda bahsedilen 100’ü aşkın şirketin arasına giremedi. İlk günlerinde "Dogecoin katili" olarak adlandırılan meme token 2020 yılında piyasaya sürüldü ve geçtiğimiz yıl yaşadığı hızlı fiyat büyümesiyle oldukça popüler hale geldi. Binance gibi dev borsalar tarafından listelenen altcoin en büyük Ethereum balinalarının ilgisiyle güçlü konumunu sürdürmeye devam ediyor. Bu haberin doğrulanması Shiba Inu metaverse hedeflerinin sağlamlaştırılması için faydalı olabilirdi ancak yalanlama ekibe olan güveni zedeleyecek gibi görünüyor.

Bu yılın başlarında, halen geliştirilme aşamasında olan SHIB: The Metaverse adlı bir metaverse platformu için duyuru yapıldı. Rekabetin hızla arttığı bir alana girmeye çalışan SHIB aynı zamanda DeFi, NFT gibi birçok farklı kategoride çalışmalar yapıyor. Kendi ekosistemini inşa etmek için çaba harcayan ekip SHIB Ordusu diye tanımladığı topluluğundan maksimum faydayı elde etmek istiyor. SHIB yazı hazırlandığı sırada 0,0000092 dolardan alıcı buluyor.

Read Entire Article