Son Gelişmeler Bu Kripto Parada Ralliyi Başlatabilir!

1 year ago 63

Kripto pazarında aylarca hayal kırıklığı yaratan performansların ardından popüler altcoin geri dönüşünün sinyallerini gönderiyor. Yatırımcılar Bitcoin piyasa hakimiyeti düşmeye başladığı için altcoin fırsatlarını araştırıyor. Bu kripto para ise önümüzdeki günlerde bir geri dönüş yaşayabilir. Kripto paraların toplam piyasa değeri 1,025 trilyon dolar ve BTC kritik 20.500 dolar seviyesinin üzerinde kapanışlar yapıyor.

ENS Coin

Aylardır beklentinin aksine negatif performans gösteren ENS Coin son geliştirme faaliyetlerindeki artış nedeniyle yüzleri güldürmeye başladı. Yeniden canlanmayı destekleyen ENS fiyatı da %9,38'lik bir artışla 18,38 dolardan işlem gördü. Yazı hazırlandığı sırada ise fiyat 17,8 dolar seviyesine gevşedi. Şüphesiz, açık kaynak adlandırma sisteminin aylarca süren konsolidasyondan sonra toparlanması gerekiyordu ve geliştirme faaliyetindeki artış bunun tetikleyicisi oldu.

Santiment'e göre, ENS'nin geliştirme faaliyeti 23 Ekim'de 0,54'e düşmüştü. Bu noktada, geliştiricilerin ilgisizliği dikkat çekiyordu. Santiment ayrıca, ENS'nin ağını zincir üzerinde yükseltmeye devam etmeye karar vermesinin ertesi gün (24 Ekim) olduğunu açıkladı. Yazı hazırlandığı sırada geliştirme faaliyeti 4,5'e yükselmişti. Bu artışın etkisi 96,64 milyon dolara yükselen hacme yansıdı.

ENS Coin Yorum

Ancak bu kayda değer yükselişi destekleyen bazı veriler de var. Messari'ye göre, üçüncü çeyrek (Q3) ENS performansının son ralli ile ilgisi olabilir. Kripto analiz firması yakın tarihli bir Twitter başlığında, ENS'nin genel 3. çeyrek performansının çoğunlukla olumlu olduğunu söyledi. ENS önceki çeyreğe göre daha iyi gelir elde etti. Messari raporuna göre ENS, Çeyrek Çeyrekte (QoQ) %66'lık bir gelir artışı kaydetti. Bu, daha fazla yatırımcının ENS ile ilgilendiğini gösteriyor.

Dört saatlik grafiğe göre, Göreceli Güç Endeksi (RSI) ENS'nin güçlü bir alım momentumunu koruduğunu gösterdi. Değerinin 55,75 olması nedeniyle, aşırı alım seviyesine ulaşmadığı sürece ENS'nin satış baskısına maruz kalması pek olası değildi. Benzer şekilde, Üstel Hareketli Ortalama (EMA) da fiyatın bir süre daha yeşil seviyeleri koruyabileceğini gösterdi.

Yatırımcılar son çeyrek verilerinin ardından ENS Coin cephesinde daha fazla yükseliş görebilir. Ancak bunun için sabah duyurduğumuz 12 önemli gelişmenin kripto paralar lehine olması gerekiyor. Bitcoin fiyatının yaşayacağı ani bir düşüş ENS için beklentileri de boşa çıkaracaktır.

Read Entire Article