Son Yükselişi Bilen Analist Bitcoin (BTC) Bu Seviyeyi Kesin Görecek Dedi!

1 year ago 74

Kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip edilen bir analist Bitcoin için felaket senaryosunu açıkladı. Yüzbinlerce yatırımcı tarafından takip edilen kripto analisti Bitcoin fiyatındaki birçok büyük hareketi önceden haber vermişti. Bugün yaşanan fiyat hareketinin ardından BTC fiyatının kesin olarak belirttiği seviyeyi görmesini bekliyor.

Bitcoin Uzman Yorumu

Çok sayıda kripto yatırımcısının takip ettiği analist 4-5 aydır tahminlerinde oldukça başarılı. Son olarak haftalardır Bitcoin fiyatının 21.000 dolar seviyelerine ulaştıktan sonra düşeceğini söylüyordu. O bunu söylerken BTC fiyatı henüz 18.000 dolarlı seviyelerde bulunuyordu. Capo bugün yaptığı paylaşımda aşağıdaki grafiği paylaşarak şunları söyledi;

“Ayı teyidi, kamanın kırılması ve nihai doğrulama, 20k seviyesinin bir S/R dönüşüdür. Düşüş onayının ardından 14.000 dolara kadar bir geri çekilme bekliyorum”.

Ardından birkaç dakika önce de şunları söyledi;

“Long pozisyon sahipleri zaten tuzağa düşüyor. 21.000 dolara yapılan bu son hamle daha da fazlasını tuzağa düşürecektir. Bu yıl 14 bin doları görme konusunda çok ikna oldum. Zaman bunu gösterecek.”

Kripto Paralar Son Durum

Kripto paraların kümülatif değeri yazı hazırlandığı sırada 1,014 trilyon dolar seviyesinde bulunuyordu. Bitcoin piyasa hakimiyeti ise %39’dan düşüşle %38,7’de bulunuyor.  Bitcoin bugün 17:00’da gelen ve detaylarını açıkladığımız verilerden dolayı 20.400 dolarda bulunuyor. Ethereum ise 1.600 doların altındaki seyrini sürdürüyor. Haftalıkta Bitcoin %3,83 kazanç elde ederken Ethereum onu geçerek %12,65 artış yaşadı.

Son 7 günün yıldızı elbette piyasa değeriyle en büyük sekizinci kripto para konumuna yükselen Dogecoin oldu. Fiyatı 7 günde %126,26 oranında arttı. SHIB ise ilk 50 kripto para arasında en fazla kazandıran ikinci altcoin oldu. SHIB fiyatı 7 günlük dönemde %28 artış yaşadı.

Yarın açıklanacak Fed faiz kararı piyasaların üzerine kara bulutlarını göndermeye başladı. Fed eğer yine aşırı sert bir tutum sergilerse bu beklenen ikinci yükseliş dalgasının suya düşmesine neden olabilir. Elbette 10 Kasım tarihinde açıklanacak olan ABD enflasyon verisi de piyasanın yönünü büyük ölçüde etkileyecek.

Read Entire Article