Sonunda Beklenen Oldu: SHIB-DOGE Düellosunda Kritik Gelişme!

2 years ago 102

Beklenen Haber Geldi! Dev Şirket Shiba Inu ve Dogecoin Ödemelerini Kabul Etmeye Başladı

Meme coin savaşları devam ederken, Shiba Inu (SHIB) bu süreçte yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

SHIB, Twitter Takipçi Sayısında DOGE'yi Geride Bıraktı

 Shiba Inu (SHIB), Twitter takipçi sayısı bakımından Dogecoin'i (DOGE) geçerek Twitter'da en çok takip edilen köpek temalı kripto para birimi oldu. Bu gelişme, SHIB'nin dün olağanüstü performans göstermesinden ve son 24 saat içinde %30 oranında değer kazanmasından sonra meydana geldi. Güncel Twitter takipçi sayısı verileri, Shiba Inu'nun sonunda Dogecoin'i tahtından indirdiğine ve Twitter'daki en popüler köpek temalı kripto para birimi haline geldiğini teyit ediyor. Shiba Inu şu anda Twitter'da toplam 3.441.546 (3.44 milyon) takipçiye sahipken, Dogecoin'i 3.439.826 kişi (3.43 milyon) takip ediyor.  Aynı zamanda Shiba Inu, Pazar günkü olağanüstü performansıyla Avalanche (AVAX) ve Polygon'u (MATIC) geride bırakarak piyasa değeri açısından dünyanın en büyük 12. kripto para birimi oldu.

Shiba Inu'nun rallisi, toplulukta büyük heyecan yarattı. 11 Mayıs'tan bu yana Shiba Inu, 0.00000718 ila  0.000013 dolar aralığında işlem görüyordu. Pazar günü, SHIB günlük grafikte yükselen üçgen modelini aşarak 0,000013 dolarlık kritik direnç seviyesini geçmeyi başardı. Direnci desteğe çeviren SHIB, uzun bir aradan sonra tekrar ivme kazandı ve bir sonraki kısa vadeli direnç olan 0.00001797 dolar seviyesine yaklaştı. Shiba Inu, 24 saatlik işlem hacmi 4.028.191.024 (4.02 milyar dolar) ve %10.53 artışla 0.00001579 dolar seviyesinde işlem görüyor.

SHIB'de Yakım Oranları, Yetersiz Kalıyor

Yakılan Shiba Inu sayısını bildiren Shibburn portalı, Pazar günü 30,43 milyon SHIB yakıldığını duyurdu. Uzmanlara göre Shiba Inu’da yakım oranları fiyata ivme kazandırmak için yeterli değil. 30 milyon SHIB sadece 370 dolar. Bu da kelimenin tam anlamıyla SHIB’in piyasa değerinin sadece %0.0005’idir. Ayrıca, geçen haftanın sonundan bu yana son beş gün için  SHIB yakım istatistiklerine bakarsanız, bu süre zarfında 394 milyon SHIB’nin yakıldığı ve bunun da 5.000 doları bile geçmediği görüyoruz.

 Peki yakmlar işe yaramıyorsa, SHIB’in yeni zirvelere çıkması için neye ihtiyacı var?

Shiba Inu fiyatına ivme kazandıran önemli bir faktör Shiboshi olarak bilinen NFT serisinin piyasaya sürülmesiydi. Bu süreçte, NFT çılgınlığının yeniden başlaması da önemli. En önemlisi de yatırımcı ilgisi ve sosyal medyadaki hareketliliğin devam etmesi. SHIB’in farklı borsalarda listelenmesi ve ünlü isimlerden destek alması da fiyatı etkileyebilir. SHIB fiyatını artıran diğer bir unsur OKEx, FTX ve Huobi dahil olmak üzere birden fazla borsadaki vadeli işlemlerdeki açık pozisyon miktarındaki (OI) artıştı.

Read Entire Article