Spell Token Alınır mı? Uzmanların Spell Token Yorumları

2 years ago 96

Bu yazımızda son haftaların büyük çıkış yapan altcoin'lerinden olan Spell Token alınır mı, uzmanların Spell Token yorumları neler ve teknik veriler altcoin için ne söylüyor gibi birçok sorunun yanıtı yer almaktadır. Hazırsanız "Spell Token Alınır mı? Uzmanların Spell Token Yorumları" başlıklı yazımıza başlayalım.

Spell Token Alınır mı? Uzmanların Yorumları

Yazım sırasında günlükte yüzde 7,63 düşüşle 0,001537 dolardan işlem gören Spell Token alınır mı sorusuna yanıt verebilmek için öncelikle tekniğe bakmak gerekiyor. Spell Token'ın yerel varlığı SPELL, geçen haftaki yüzde 50'yi bulan yükselişinin ardından yeni haftada kısmen benzer bir performans göstermeyi başardı. Ancak Bitcoin'in bugünkü fiyat hareketlerinin altcoin'e yansıması negatif oldu.

Analistler ve piyasa uzmanları, en büyük kripto para Bitcoin (BTC) faktörüne bağlı olarak, altcoin'deki mevcut ve gelecekteki olası fiyat düzeltmelerine rağmen yükselişin devam edebileceği görüşünü paylaşıyor. Özellikle SPELL'in fiyatının günlükte 0,002 doların üzerine çıkarak mum kapanışı yapması durumu yükseliş güç kazanarak devam edebilir. Öte yandan altcoin'in fiyatın günlükte 0,0014 doların altına mum kapatması yönün aşağıya çevrilmesine ve düşüşün sertleşmesiyle sonuçlanabilir. Bu bakımdan, günlük grafikte söz konusu iki seviyenin altında veya üstünde gelecek kırılımlar dikkatle takip edilmeli.

Spell Token Nedir?

Spell Token (SPELL), Magic Internet Money (MIM) adı verilen ve değeri ABD dolarına sabitlenmiş stablecoin'i borç almak için teminat olarak faiz getirisi sağlayan token'ları (ibTKN'ler) kullanan bir borç verme platformu olan abracadabra.money ile ilişkili ödül token'ıdır.

Abracadabra, kullanıcıların risk toleranslarını kullanmaya karar verdikleri teminata göre ayarlamalarına olanak tanıyan izole borç verme piyasaları sağlamak için SushiSwap (SUSHI) tarafından öncülük edilen Kashi Borç Verme Teknolojisi'ni kullanır. Kullanıcılar teminat yatırmaları karşılığında borç olarak MIM token alabilir. Abracadabra, ayrıca kullanıcıların likidite sağlayıcı (LP) token'larını SPELL çiftliği (farming) için stake edebilecekleri verim çiftçiliği (yield farming) fırsatları da sunmaktadır. Bu, şu anda Ether (ETH)-Spell Token (SPELL) ve Magic Internet Money (MIM)-LP 3pool Curve (3CRV) gibi belirli kripto paralar farming'leri için kullanılabiliyor ve daha iyi likidite sağlanmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca, kullanıcılar faiz getiren teminatlarından borç alınan MIM token'larını kullanarak kaldıraçlı çiftlik pozisyonları da açabilirler.

Read Entire Article