Spotify’dan Önemli NFT Hamlesi: Şirketin CEO’sundan Dikkat Çeken Açıklamalar!

2 years ago 106

Popüler müzik ve podcast platformu Spotify, NFT ekosistemine giriş yapmak adına hazırlıklara başladı. Financial Times, Spotify’ın platforma NFT’leri entegre etmeyi planladıklarını duyurdu. Spotify, bir “web3 yol haritası” belirleyerek kadrosunu genişletmek adına birçok iş ilanı yayınladı.

Spotify’dan NFT Hamlesi

Financial Times, Spotify’ın sanatçıların gelirlerini arttırmak amacıyla platforma NFT’leri entegre etmeyi planladığını duyurdu. Financial Times’ın haberine göre Spotify, şirketin “web3 yol haritasını” belirlemek adına birçok iş ilanı açarak kripto ekosisteminde deneyimli isimleri kadrosuna katabilmek adına hazırlıklara başladı.

Yine yakın zamanda Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg de ilerleyen aylarda Instagram’a NFT’lerin entegre edileceğini açıkladı. Öte yandan Twitter, aylar öncesinde de Twitter Blue abonelerine NFT profil resmi özelliğini kullanıma sundu. Bir diğer popüler sosyal medya platformu olan Reddit’in de NFT’ler konusunda yoğun çalışmalar yürüttüğü birçok kez duyuruldu.

Spotify, Kripto Para Birimleri ile Ödeme Kabul Edecek mi?

Spotify’ın kurucu ortağı ve CEO’su Daniel Ek, kripto para birimleri ile ödeme kabul etmeleri durumunda, platformun kullanımının önemli ölçüde teşvik edilebileceğini ve Spotify’a büyük bir avantaj kazandırabileceğini dile getirdi. Bu bağlamda Spotify, kripto ekosisteminde deneyimli isimleri de kadrosuna katmak adına birçok iş ilanı yayınladı.

Henüz somut ve resmi bir açıklama olmasa da Finansal Times, Spotify’ın NFT alanında yoğun çalışmalar yürüttüğünü ve yakın zamanda platforma NFT’leri entegre edeceğini ifade etti.

Read Entire Article