SSV Network Coin Nasıl Alınır?

2 years ago 106

SSV Network kendisini “geliştiriciler için dağıtık doğrulayıcı altyapısı” olarak tanımlıyor.

Ssv.network, yüksek performanslı, güvenli ve merkezi olmayan ETH stake uygulamaları oluşturmak için tasarlanmıştır.

SSV Network (SSV) Nedir?

Dağıtılmış Doğrulayıcı Teknolojisi, çok operatörlü doğrulama yoluyla güvene dayalı olmayan stake işlemi sağlar. Doğrulayıcı anahtarlar, İşaret Zincirinde görevleri yerine getirmek için bir konsensüs katmanı altında çalışan düğümler arasında dağıtılır. DVT, kesinti risklerini azaltırken istemci çeşitliliğini, merkezsizliği ve hata toleransını destekler.

Gizli Paylaşımlı Doğrulayıcı (SSV) teknolojisi, operatörler tarafından çalıştırılan düğümler arasında ETH stake için bir doğrulayıcı anahtarını bölmenin ilk güvenli ve sağlam yolu olarak tanımlanıyor. Bir Ethereum doğrulayıcısının dağıtık bir şekilde çalışmasını sağlayan benzersiz bir protokol olarak da nitelendiriliyor. Doğrulayıcı anahtarı şifrelenir, bölünür ve dağıtılır, böylece hiçbir operatör doğrulayıcı görevlerini yerine getirmek için bir başkasına güvenmek zorunda kalmaz, belirli bir miktar ağ performansını etkilemeden çevrimdışı olabilir ve hiçbir operatör doğrulayıcı adına tek taraflı kararlar alamaz. Sonuç, Ethereum üzerinde staking için merkezi olmayan, hataya dayanıklı, son derece güvenli bir yöntem.

Daha sonra DVT (Dağıtılmış Doğrulayıcı Teknolojisi) olarak adlandırılan SSV, aslen Ethereum Vakfı üyeleriyle işbirliği içinde kavramsallaştırılmış bir araştırma makalesiydi. Özünde, SSV protokolü bir Ethereum doğrulayıcısının dağıtılmış çalışmasını sağlarken, ssv.network, ETH stake alanında merkezsizliği, çeşitliliği, hata toleransını ve esnekliği teşvik etmek için tasarlanmış altyapı katmanıdır.

SSV Coin Nereden Alınır?

SSV Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. SSV Coin; Binance platformunda SSV/BTC, SSV/ETH ve CTK/BUSD paritelerinde işlem görüyor. SSV Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada 0,00045 BTC'den alım satım işlemi görüyor.

SSV satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen üç pariteden de SSV Coin satın alabilirsiniz. SSV/BTC işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. SSV/BTC arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından SSV Al emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Read Entire Article