Staking Müjdesi: Metaverse Altcoin’i İçin Kısa ve Uzun Vadeli Hedef Açıklandı

2 years ago 101

Kripto para piyasası toparlanmaya hedeflerken, önde gelen altcoin projeleri de bir sonraki boğa koşusu için kolları sıvadı.

ApeCoin'de Staking Güncellemesi, Heyecan Yarattı

 ApeCoin DAO forumu ve topluluk üyeleri, ApeCoin ve Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT ekosistemi için staking sistemi sunmayı hedefleyen AIP-21 önerisi hakkında somut adımlar atıyor. Analistlere göre, bu gelişme yakında ApeCoin (APE) fiyat hareketi üzerinde etkili olabilir. Yapılan açıklamaya göre, yatırımcılar, bu süreçte varlıklarını stake edecek ve AIP-21'e göre önceden belirlenmiş bir havuzdan APE almak için BAYC NFT'lerini kullanacaklar. Öte yandan, AIP-22 önerisi, stake havuzları için toplam ApeCoin tahsisini de ortaya koydu. Toplam ApeCoin arzının %17,5'inin üç yıllık bir süre içinde dağıtılacağı belirtildi. ApeCoin ekibi, yakın tarihli bir tweet'te APE sahiplerine AIP-21/22 ile uyumlu bir staking güncellemesi yaptı.

BAYC NFT'leri geçen hafta ivme kazandı. BAYC 2089, 8 Temmuz'da 670 ETH (yaklaşık 826.000 dolar) karşılığında satın alındı. Ertesi gün ise BAYC 6388, 1 milyon dolara eş değer olan 869 ETH karşılığında satın alındı. Mayıs 2022'den bu yana NFT işlem hacmindeki düşüşe rağmen, OpenSea'de Bored Ape Yacht Club NFT'leri yüksek gelir elde ediyor. Proje, ApeFest '22'de, Snoop Dogg ve Eminem koleksiyondan esinlenen müzik videolarını yayınladıklarında, BAYC sahipleri NFT fiyatlarında artış kaydetti. Önde gelen platformlardan Teller, Bored Ape Yacht Club koleksiyonu da dahil olmak üzere 10 mavi çipli NFT projesi için şimdi satın al, sonra öde hizmeti sundu. Kullanıcılar, DeFi kredi platformu aracılığıyla alım yapablirler. Bu arada, Otherside'ın ilk testi 6 Temmuz'da yayınlandı ve 2.200'den fazla kişi oyunu test ederek geri bildirimlerini Twitter'da paylaştı. Teste katılanlar, bu süreci başarı olarak görüyorlar.

APE: Kısa ve Uzun Vadeli Fiyat Tahmini

APE, an itibariyle 4.91 dolardan işlem görüyor. Analitlere göre Apecoin, 5,6 dolardaki direnç seviyesini geçtikten sonra 8 dolara kadar çıkabilir. Kripto para piyasasındaki analistler ve yatırımcılar, ApeCoin‘in  geleceği konusunda oldukça iyimser. Uzmanlar, APE’in yükseliş trendini sürdüreceğinden  emin. Kripto para piyasasındaki somut bir toparlanma, APE’i yeni zirvelere taşıyabilir. Analistlere göre, altcoin’in geçmiş fiyat hareketi bunun bir kanıtı. Bu iyimserlik, APE’nin  üç ayda %500 oranında yatırım getirisi kaydetmesine dayanıyor.

ApeCoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay içinde toparlanması ve muhtemelen 2025 yılına kadar 100 doları geçmesi bekleniyor. Takipçi topluluğu da, önde gelen ünlüler ve kripto para fenomenleri ile yakın ilişkisi sayesinde hızla büyüyor. Tüm bunlar, APE’yi bugün satın alınabilecek en iyi yeni kripto paralardan biri yapıyor.

Read Entire Article