STEPN Duyurdu! Bu Adım Onu Eski Günlerine Döndürebilir!

2 years ago 94

STEPN (GMT) tokenleri, son 30 gün içinde listelenmiş en iyi 100 kripto para birimi arasında en çok kazananlardan biri olmuş durumda. GMT'nin büyümesini ve genişlemesini desteklemek için ekip, her üç ayda bir STEPN geri alımı yapacağını ve ardından yakma işlemi gerçekleştireceğini duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, GMT sadece platform ücretlerinden yaklaşık 122,5 milyon dolar kar elde etti.  STEPN geri alımını başlatmak için kârın sadece %5'inden yararlanacağı şeklinde açıklamada bulundu. Ancak, mevcut özelliklerini yükseltmek için sermaye yedekleri ayıracaktır.

Gözle Görülür Artış

GMT fiyatları son 30 günde %22'nin üzerinde arttı. Yazım sırasında, ortalama 0,862 dolar fiyatla işlem görüyordu. Bu arada, hala tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %80 daha düşük fiyatta. Toplam piyasa değeri yaklaşık 517,4 milyon dolar.

Açıklamada, teknik incelemede belirtilen ekonomik plana devam edeceklerini de belirttiler. GMT tokenlerinin ve spor ayakkabılarının, satın alma ve yakma programının bir parçası olacağı yine açıklamalara eklendi.

Ekip sözcüsü yaptığı açıklamada, son zamanlarda GMT'yi hedef alan Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırılarında bir artış olduğunu da sözlerine ekledi. Ekibin, bu tür sorunları önlemek için sunucu ve hizmet kapasitesini artıracağı da yine açıklamada kendisine yer buldu.

Gmt Hile Önleme Sistemini Geliştirecek

Yapılan açıklamaya göre, hile önleme sistemi olan SMAC, adil muhasebe sağlamak için güncellemeler alacak. Yapay zekanın hareketi algılama ve madencilik için bot kullanmak gibi olaylardan kaçınma yeteneği geliştirilecek. Bu arada, STEPN'in lansmanından bu yana aldıkları yanıta göre ekibini genişleteceğini de sözlerine ekledi.

Açıklamaya göre, Ekip, ortaklık ve sponsorluk fırsatları arayacaklarını vurguladı. Bazıları marka sporlarına ve diğer etkinliklere odaklanacak. Karın bir kısmı fiziksel yatırımlara dönüştürülecek. Bu, genel marka bilinirliğini artırmak için pazarlama amacıyla yapılacak.

Kısa süre önce STEPN, üçüncü alanı olacak olan “APE krallığını” tanıtacağını duyurdu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article