STEPN (GMT) Cephesinde Son Gelişmeler! Alım Zamanı Geldi Mi?

2 years ago 93

Bitcoin yazı hazırlandığı sırada 21.000 doların altında alıcı buluyor. Fed başkanı tarafından yapılan açıklamalar fiyatı düşürdü. Altcoinlerdeki kayıplar ise çok daha fazlaydı. Birkaç gündür yapılan uyarıların yerini bulduğunu gördük. Şaşırtıcı olmayan bu düşüş, Fed’in sıkı para politikasının sonucudur. Peki GMT yatırımcılarını neler bekliyor?

STEPN (GMT)

Bitcoin bugün 20.500 dolara kadar düştü. Fiyat 21.200 dolar altında kapanışlar görmeye başladığı için daha sert kayıplarla karşılaşabiliriz. Şimdilik 20.500 seviyesi 20.000 dolar testi için son kale gibi görünüyor. Kral kripto paranın yaşadığı derin kayıplar başta Ethereum olmak üzere neredeyse tüm altcoinleri etkiledi. STEPN (GMT) ise yazı hazırlandığı sırada 0,73 dolardan alıcı buluyor.

Hacim %25 oranında artmasına rağmen gelen bu düşüş (%6) yatırımcıların daha fazla kayıp beklediğini gösteriyor. Kripto para piyasalarını domino eden BTC’nin fiyatındaki erime altcoinleri yeniden Temmuz toparlanmasından önceki seviyelerine itiyor.

STEPN (GMT) Yorum

İlklerden biri olan STEPN (GMT) çok yeni bir şey denedi ve büyük ölçüde başarılı da oldu. Solana tabanlı protokol olan STEPN, piyasaların düşüş yaşadığı mart ayında ortaya çıktı. Ardından birçok felaketle karşılaştı ve bu durum onun fiyatına ciddi anlamda darbe vurdu. Tüm bu olumsuzluklara rağmen STEPN cephesinde güzel gelişmeler de oluyor. STEPN'in spor ayakkabı NFT'leri 25 Ağustos itibariyle talepte önemli bir artış yaşanıyor. Dune Analytics'ten alınan verilere göre, yazı yazılırken 4,6 binden fazla ayakkabı basıldı. Aşağıda verilen gösterge panosu, aktif kullanıcı sayısıyla birlikte yukarıda belirtilen istatistiği daha da iyi anlatıyor.

STEPN spor ayakkabılarına bir ömür biçen Health Points (HP) lansmanını yayınlamak için geliştirme planların paylaştı. Basın açıklamasında şunlar söylendi;

“HP olmadan, spor ayakkabıların arzı sonsuzdur ve asla eskimez, bu da enflasyon ve nihai fiyat düşüşü anlamına geliyor. Biz bu sorunun çözümünü biliyoruz ve gereken adımı attık. HP ile enflasyon sorununun önünü keseceğiz”.

Spor ayakkabı satışlarındaki artışa rağmen, STEPN'deki günlük kullanıcılar durgun kaldı. Mevcut kullanıcılar hala trendi domine etse de yeni kullanıcı grafiği neredeyse hiç önemli bir büyüme görmedi.

NFT satışları GMT alımı için doğru zaman dese de genel piyasa koşullarının altcoin fiyatını daha fazla düşürebileceği düşünülüyor. Yatırımcıların aşırı volatilitenin durulmasını bekleyerek adım atması mantıklı olabilir.

Read Entire Article