Sürpriz Ortaklıklar Geldi: Ethereum Tabanlı Altcoin Yaydan Çıktı! Ok Gibi Fırladı!

2 years ago 88

Kripto para piyasasında tüm dikkatler Bitcoin'e (BTC) odaklanırken, Ethereum (ETH) tabanlı bir altcoin aniden ivme kazandı.

NFT Ortaklığı: Storj, Yüzde 42 Artış Kaydetti

Yeni NFT projelerine ilişkin duyurular, kripto para fiyatları üzerinde hemen bir etki yaratmaz. Ancak bugün bir istisna, yaşandı. İşlem hacmi bakımından 88. sırada yer alan bir Ethereum (ETH) tabanlı altcoin  Storj (STORJ) böyle bir duyurudan hemen sonra yükseldi. Token, Perşembe günkü yeni NFT ortaklıkları açıklaması sayesinde büyük bir artışa tanık oldu. Storj, 24 saatin en düşük seviyesinden %42.6'lık bir fiyat artışı ile 0.97 dolara kadar çıktı. CoinMarketCap verilerine göre, altcoin son 24 saatte %30,72 gibi şaşırtıcı bir artışla 0,9273 dolardan işlem görüyor. Bu ani yükseliş, özel biletler, oyun, müzik ve spor NFT varlıklarını depolamak için Storj ile ortaklık kuran büyük markaların açıklamalarından sonra gerçekleşti. Storj'un yeni NFT müşterileri, Europa Labs, Ultimate Division ve AMUZED oldu. Storj CEO'su Ben Golub şunları söyledi:

Storj, Web3'e kurumsal düzeyde performans, dayanıklılık ve güvenlik getirdiği için NFT'ler gibi dijital varlıkları depolamak için ideal bir platform. ''Minting'' platformları ve markaları, müşterilerinin NFT'lerine her zaman anında erişebileceklerine güvenebilir.

Europa Labs, NFT için web 3.0'ün fiziksel olarak kullanılabilir teknolojisinde yükselen bir lider iken, Ultimate Division bir futbol simülasyonu ve kart toplama oyunudur. Oyun, oyuncuların Ultimate Division tokenleri kazanmak için ve diğer oyuncularla rekabet etmek amacıyla NFT'lerle kendi kadrolarını oluşturmalarına olanak tanır.

Dev Şirketten Storj'a Büyük Övgü!

Akıllı bir sözleşme, bazı becerilere, niteliklere ve kurgusal bir oyuncunun görüntüsüne sahip bir NFT oyuncu kartının basılmasını sağlar ve ayrıca oyun oynama verilerini tutar. Ultimate Division CEO'su Ruslan Azarov, “Storj'un NFT'lerini daha şeffaf ve güvenilir bir şekilde üretmelerine izin vereceğini söyledi.

Öte yandan AMUZED, müzik tutkunlarının en sevdikleri sanatçıları NFT'ler aracılığıyla deneyimlemelerine olanak tanır. İlk blok zinciri tabanlı müzik yöneticisi oyunu olan AMUZED, kullanıcıların özel tokenlerini toplaması için hızlı ve uygun fiyatlı bir depolama seçeneği gerektiriyor. Genel olarak, şirket hem sanatçıları hem de hayranlarını ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Read Entire Article