Tahminci Analistten Çarpıcı Açıklama: Bu Altcoin Patlamaya Hazır!

1 year ago 68

Popüler bir kripto para analisti, Solana'nın (SOL) büyük bir ralliye çıkma ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma potansiyeline sahip olduğunu ileri sürdü.

Kritik Metrik

InvestAnswers sunucusu Youtube üzerinden yaptığı açıklamalarında 444.000 abonesine Solana'nın mevcut gücünü ölçmenin bir yolunun arasında günlük aktif kullanıma (DAU) bakmak olduğunu belirtti. Solana’nın DAU'su, diğer üst düzey altcoinlerin DAU'sunun üzerinde olduğu açıklayarak konuşmasında şunları söyledi:

Solana'nın Ethereum'a karşı günlük aktif kullanıcılarına bakarsak, Solana'nın biraz düştüğünü görebilirsiniz, 379.900, Polygon 359.500 ve Ethereum 572.500'den biraz daha yüksek, bu iyi. Ancak unutmayın, Polygon Ethereum'dan çok daha hızlı çalışabilir. Öyleyse işlemler neden çok daha yüksek değil?

 

Solana'da ATH

Ardından Solana'nın piyasa potansiyeline, Cardano (ADA) ile aynı piyasa değerini ve Ethereum'un piyasa değerinin farklı yüzdelerini karşılaştırarak ele alıyor. Ayrıca tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşıp ulaşmadıklarına da inceleyen analist açıklamalarında ek olarak şu ifadelere yer verdi:

Bu diğer kripto paraların tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştığını ve Solana'nın büyüme yörüngesinde devam ettiğini varsayarsak, o zaman bunların mümkün olduğuna inanıyorum. Ve bu ortalamaların ortalaması. Önemli bir fikre ulaşmanın güvenli bir yoludur. Yani, eşleşen Cardano piyasa değerine bakarsak 29.61 dolar,  ETH'nin %10'u 42.74 dolar, ETH'nin %20'si 85.48 dolar. Üçünün de ortalaması 52,61 dolar. Bu SOL için adil bir değer mi? Kesinlikle evet, bunun böyle olduğuna inanıyorum. Ancak FTX çöküşünden ve diğer her şeyden kara bir gözü var. Bu yüzden şu anda bu değerin dörtte birinden işlem görüyor.

Şimdi tüm zamanların en yüksek seviyesine gidersek ve bu 351,37 dolar, 188,21 dolar ve 376,42 doları karşılaştırırsak, bu bize ortalama 305,33 dolar verir. Bu durum da Solana'nın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259 dolardan fazla. Solana tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıp onu aşabilir mi? Büyüme devam ederse, benimseme devam ederse bunun mümkün olduğuna inanıyorum.

Read Entire Article