Tahminleri Çıkan Analistten Bitcoin’de %25’lik Felaket Senaryosu!

2 years ago 97

Tecrübeli yatırımcı ve kripto para analisti Tone Vays, Bitcoin (BTC) fiyatını 2022'nin yeni düşük seviyesine itebilecek başka bir çöküşün eşiğinde olduğunu iddia etti.

"Bitcoin'de Görünüm İyi Değil"

Tutarlı tahminleri ile tanınan kripto para analisti Tone Vays, yeni bir strateji oturumunda 120 binden fazla YouTube abonesine, en büyük kripto para BTC'nin 19 bin dolar seviyesinde umutsuzca tutunmaya çalışmasından dolayı genel görünümünün iyi olmadığını belirterek şunları söyledi:

Haftalık grafik bir kez daha feci bir mumla kapanacak. Bu bir kırmızı yıldız mumu. Güçlü bir ralli olmadıkça dip seviyelere yakın kapanış gelecek. Ancak bu bir tatil hafta sonu, bu yüzden olanlardan şüpheliyim. Şu anda, düşüş trendindeyiz. Dört günlük grafik de düşüş görünümünü yansıtıyor. Bu yüzden yüzde 100 nakitteyiz.

BTC'de Yeni Satış Baskısına Dikkat

Vays, günlük grafiğe bakarak Bitcoin'in 19 bin dolardaki desteği kırmanın eşiğinde olduğunu ve desteğin kırılmasının yeni bir satış baskısına neden olabileceği görüşünde:

Günlük grafik, bir MRI (momentumu tersine çevirme göstergesi) alımına hazırlanıyor. Bu iyi haber. Kötü haber ne? Kötü haber şu ki, çok kritik desteği kırmak üzereyiz ve bu olursa Bitcoin fiyatı önemli ölçüde düşebilir. Bu yüzden bu gelişmeye göz kulak olacağız ve umarım önümüzdeki hafta başlarında MRI alımıyla iki hafta önce olanlara benzer güzel bir dönüş olur.

Vays'in grafiğine bakıldığında, Bitcoin'de kritik desteğinin kırılmasıyla fiyat 14 bin 500 dolar civarına gidebilir. En büyük kripto para BTC, yazım sırasında 19 bin 124 dolardan alınıp satılıyor. Analistin hedefinin gelmesi mevcut fiyatlardan yüzde 25'lik bir düşüş anlamına geliyor.

Read Entire Article