Tahminlerinde Yanılmayan Platformdan Dogecoin Raporu: Ekim, Kasım!

1 year ago 69

Kripto para piyasasındaki volatilite devam ederken, Dogecoin (DOGE) de son zamanlarda bekleneni veremedi.

Dogecoin, Ekim'de Bu Seviyeye Gelecek!

Küresel ekonomideki belirsizlik ve Bitcoin’in (BTC) zayıf performansı göz önüne alındığında, DOGE fiyatının hangi yöne gideceği de merak ediliyor. Trader’lar, DOGE’nin 31 Ekim’e kadar 0.1 dolar seviyesine yükselip yükselemeyeceğini endişe içerisinde bekliyor. Yaptığı doğru tahminler ile gündemde kalmayı başaran CoinMarketCap topluluğu, DOGE fiyatının Ekim'de ivme kazanacağını ve ay sonunda 0,06748 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. 0,1 dolardaki kritik psikolojik seviye, büyük önem arz ediyor. DOGE, an itibariyle 0.06 dolardan işlem görüyor. Bu, Ekim sonuna kadar DOGE fiyatının %12 artacağı anlamına geliyor.  Ankette, an itibariyle 1.043 kişi oy kullandı.

Topluluk ayrıca, DOGE'nin Kasım ayı sonuna kadar artacağını ve ortalama olarak 0.0678 dolara ulaşacağını thamin ediyor. Bu yine % 12'lik bir artış anlamına geliyor. DOGE'nin an itibariyle piyasa değeri 8 milyar dolar ve sert düzeltmeler yaşmaya devam ediyor. DOGE fiyatı, Ağustos'tan bu yana %30 düştü. Analistlere göre, daha fazla düşüşün önlenmesi için 0,06 dolardaki destek seviyesinin tutulması gerekiyor. Aksi taktirde ufukta 0,053 dolara bir düşüş olabilir.

Finder'den Çarpıcı DOGE Raporu: 2030!

Ocak ayında, kripto para piyasasındaki büyük çöküşten önce, Finder raporu, DOGE fiyatının 2030’un sonunda  1 dolara yaklaşarak 0,92 dolara ulaşacağını tahmin etmişti. Tahminlerini güncelleyen uzmanlar 2030’un sonunda DOGE’nin 0,54 dolara ulaşacağını öngörüyor. Dogecoin, geçen yıl Aralık ayında 0.19 dolar seviyesinin altına düştüğünden beri istikrarlı bir satış baskısı altında. Haziran ayında yıl içindeki en düşük seviyelerine gerileyen DOGE, toparlanmaya çalışıyor.

 Dogecoin  Vakfı ürün lideri Timothy Stebbing, geçtiğimiz günlerde Twitter’da meme coin için yeni bir projenin ufukta olabileceğini öne süren yeni bir görüntü paylaştı. Yakın tarihli bir tweet’te Stebbing, metaverse arka planında bir köpeğin görüntüsünü paylaştı. Herhangi bir başlık eklememesine rağmen, DOGE topluluğu tweet’in arkasındaki mesaja yönelik tahminlerde bulundu. DOGE destekçilerine göre, proje ekibi önemli bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Paylaşılan resim, Dogecoin’in yeni bir oyun veya bir metaverse projesi başlatmayı planlayabileceğine işaret ediyor. Dogecoin’in en büyük rakibi Shiba Inu, Shiba Eternity adlı oyununu başlatma konusunda şimdiden önemli ilerleme kaydetti.

Read Entire Article