Tak Tik Tak Tik: Altcoin’de Büyük Gelişmeye 24 Saatten Az Kaldı!

2 years ago 104

BNB Chain üzerinde çalışan ve en büyük köpek temalı kripto para Dogecoin'in (DOGE) izinden giderek popüler köpek temalı kripto paralardan biri haline gelen Baby Doge Coin'in (BabyDoge) arkasındaki ekip, resmi Twitter hesabından geçen hafta söz verildiği gibi 24 saatten kısa bir süre içerisinde test ağının (testnet) başlatacağını duyurdu.

Testnet Lansmanı

Bundan beş gün önce, BabyDoge ekibi takas (swap) protokolünün tamamlandığını ve testnet lansmanının 15 Ağustos'ta (Türkiye için testnet tarihi ve saati: 16 Ağustos, 04.08) gerçekleşeceğini açıklamıştı. Baby Doge Coin'in yeni protokolü, stake etme ve verim çiftçiliğinin (yield farming) yanı sıra ücretsiz bir token takası özelliklerini beraberinde getiriyor olması bakımından oldukça önemli.

CoinMarketCap'in verilerine göre, bu yazının hazırlandığı sırada BabyDoge en büyük kripto paralar listesinde 230'ncu sırada yer alıyor ve 24 saatte kaydettiği yüzde 0,87 yükselişle 0,000000001697 dolardan alınıp satılıyor.

Ayrıca, bir hafta önce test ağının yakında kullanıma sunulacağını belirtilen bir tweet'te, söz konusu tweet'i retweet'leyen 100 kişinin beta testi ekibine katılacağı da belirtilmişti.

BabyDoge Yatırımcılarının Sayısı Artıyor

Baby Doge Coin'in yakımlarını takip etmeye adanmış bir Twitter hesabı olan babydogeburn_, köpek temalı kripto paranın büyük bir bölümünün yakımının yapıldığını duyurdu. Kaynağa göre toplam 952.4 milyar BabyDoge'un yakımı yapıldı. Bununla birlikte, BabyDoge'un oldukça düşük fiyatlardan işlem görüyor olmasından dolayı yakımı yapılan milyarlarca token'ın değeri bin 538 dolar gibi oldukça düşük bir değere karşılık geliyor. Maksimum arzı 420 katrilyon ile sınırlı olan Baby Doge Coin'in dolaşımdaki arzı ise 231.9 katrilyon token'da.

Öte yandan köpek temalı kripto paraya yatırım yapan yatırımcılarının sayısı da hızla artıyor. Bugün, 1 milyon 603 bin 575 yatırımcı sayısı ile altcoin'de yeni bir dönüş noktasına ulaşıldı. Ağ üzerindeki geliştirmeler ve yeniliklerle altcoin'e olan yatırımcı ilgisinin zamanla daha da artması bekleniyor.

Read Entire Article