Tarih Tekerrür Eder Mi? Solana Yıl Sonuna Kadar 250 Dolara Ulaşır Mı?

2 years ago 98

Kripto para sektöründe yaşanan zor bir haftanın ardından, Fed’in faiz kararını açıklamasıyla küçük çaplı yükselişler yaşandı. Popüler altcoinlerden biri olan Solana’nın (SOL) fiyatı yılsonuna kadar 100 dolar seviyesine ulaşacak mı?

Solana Topluluk Anketi

CoinMarketCap tarafından oluşturulan bir anket neticesinde, yaptığı, Solana’nın 31 Ağustos 2022 tarihine kadar ortalama 250 dolar seviyesinden işlem göreceğine dair istisnai yükseliş tahminleri yapıldı. Web sitesinin kullanıcıları, öneri ve oy verme olanağı sağlayan “fiyat tahmini” uygulamasını kullanarak kripto para biriminin fiyatının gelecekte ne olacağına dair fikirlerini paylaştı.

Web sitesinde yapılan anket neticesinde kripto para biriminin fiyatında, yazının kaleme alındığı mevcut seviyeden Ağustos ayı sonuna kadar %530.06 oranında veya 210.32 dolar bir artış yaşanacağı tahmin ediliyor. Solana’nın yükseliş tahminlerinin nedenlerinden biri olarak ise New York'ta fiziksel bir mağaza açması gösteriliyor.

Solana'nın Yeni Hizmetleri

Solana'nın mağazası, ağa olan güvenin yenilenmesine oldukça fayda sağladığı belirtildi. Ayrıca popüler kripto para biriminin yeni mağazası, Web3 ile gerçek hayatın ilk buluşma noktası olması sebebiyle kripto para dünyasında ayrı bir öneme sahip. Solana’nın yeni mağazasında, kullanıcılar Web3’ün ne olduğu ve ne işe yaradığını rahatlıkla öğrenebilecek. Öte yandan Solana Haziran ayının sonlarına doğru, Web3 odaklı bir akıllı telefon olan Saga'nın tanıtımını da duyurmuştu. Ancak tarihsel olarak Web3 tabanlı bir telefonun piyasaya sürülmesi, kripto para biriminin ticari başarısına bir garanti vermiyor.

Topluluğun Ağustos ayı sonu için 250 dolarlık tahminleri uzak bir ihtimal gibi görünse de, Solana'nın Kasım 2022 tarihinde ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi 260 dolar göz önünde bulundurulduğunda CoinMarketCap topluluğunun fiyat tahmini hala makul seviyelerde.

Yazı kaleme alındığında Solana (SOL) son 24 saat içerisinde yaşadığı %10 oranında artış ile 43.54 dolar seviyesinden işlem görürken lider kripto para birimi Bitcoin 23.966 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article