Tecrübeli Analist İddialı: Bu Altcoin 4-5 Hafta İçinde En Az Yüzde 60 Yükselecek

1 year ago 68

2021'deki Bitcoin'in (BTC) boğa piyasasının sona ereceği öngörüsünün gerçekleşmesinin ardından çok daha yakından takip edilmeye başlanan kripto para analisti Pentoshi, Ethereum (ETH) tabanlı bir altcoin'in güçlü bir ralli yapabileceğini iddia etti.

Analistin İşaret Ettiği "O" Altcoin

Sektörde Pentoshi olarak bilinen anonim kripto para analisti, 640 binden fazla Twitter takipçisine merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink'in (LINK) yüksek zaman diliminde en iyi görünen grafiklerden birine sahip olduğunu söyledi. Kripto para analisti, ayrıca Aralık ayında piyasaya sürülmesi planlanan stake özelliğinin muhtemelen LINK'i 12,45 dolara hedefine iten ana katalizör olacağından söz ederek şunları söyledi:

İnsanlar şu anda sessizliğini koruyor olsalar da, bundan üç ila dört hafta sonra durumun böyle olacağını sanmıyorum. Dört ila beş hafta içinde hedef seviyeye ulaşacak.

Kripto veri platformu CoinMarketCap'in verilerine göre Chainlink, bu yazının hazırlandığı sırada 8,15 dolardan işlem görüyor. Altcoin'in Pentoshi'nin işaret ettiği hedefe doğru hareket etmesi yüzde 60'ın üzerinde yükselmesi anlamına geliyor.

"Altcoin Piyasası Büyük Yükselişe Hazırlanıyor"

Analist, ayrıca Bitcoin ve Ethereum dışındaki kripto paraların toplam piyasa değerini yansıtan grafiği de yakından takip ediyor. Pentoshi'ye göre, altcoin piyasasının değerini takip eden endeks kısa vadede dibe vurmuş gibi görünüyor. Analist, altcoin'lerin yükselmek için önemli bir alana sahip olduğunu, yerel bir dip noktası oluştuğunda endeksin şu anki 387 milyar dolar seviyesinden yaklaşık 456 milyar dolara yükselmesini öngörüyor:

Diğer her şey gibi bu da mevcut ayı piyasası dibi doğrudan 2017'nin tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerinde oldu. Bunu söylerken, hepsinin değil ama BİRÇOĞUNUN Ağustos seviyelerine geri döndüğünü görme şansımız çok yüksek.

En büyük altcoin Ethereum'a ayrıca bakan Pentoshi, ETH'nin yeni bir işlem aralığına girdiğini belirterek, "Direnci desteğe çevirdi, şimdi bin 516 dolar dip, bin 650 dolar aralığın orta noktası ve bin 783 dolar tepe seviyesi." dedi.

Bitcoin için de kısa bir güncelleme geçen analist, BTC'nin yeni bir ralli başlatmadan önce BTC ayıları için bir tuzak kurmak üzere geri çekildiğini iddia etti:

19 bin doların altına düşüş ayıların bir hafta içindeki ilk geri çekilmeyi kutlamalarına ve ardından tekrar cezalandırılmaları ile sonuçlanacak.

Read Entire Article