Tecrübeli Yatırımcı: Bu Altcoin’den Uzak Durun, Çok Fazla Kırmızı Bayrak Var

2 years ago 85

Öncü kripto para VC fonu Cyber ​​Capital'in kurucu ortağı Justin Bons, en büyük altcoin'lerden biri olan Solana'dan (SOL) uzak durmanın uzun vadeli bir yatırım fırsatı olduğunu öne sürdü. Bons, altcoin'de çok fazla kırmızı bayrağın olduğunu belirterek proje için olumsuz yöndeki iddialarını sıraladı.

Kırmızı Bayraklar

Justin Bons, kişisel Twitter hesabından Solana için merkezilik, SOL tedariğinde yapılan manipülasyonlar, takımın kötü davranışı gibi birçok olumsuzluğu işaret etti. Kripto para yatırımcısı, ilk olarak Solana Blockchain'inin geçtiğimiz aylarda yedi kez çalışmaz hale geldiğinin altını çizdi.

Bons'un belirttiği ve daha önce bildirdiğimiz gibi, Solana ağında 2021 ve 2022'de bir dizi kesinti yaşandı. Solana ekibi, her kesintinin ardından ağdaki işlem onay sürecini yeniden başlatmak için Blockchain'i yeniden başlatmak zorunda kaldı.

Tüm bunlarla birlikte, Solana ekibinin SOL'un gerçek dolaşımdaki arzı hakkında defalarca yanlış beyanlarda bulunduğu görüldü. Bons, üçüncü bir tarafça açıklanmış 13 milyon SOL'un bulunduğu bir cüzdanı hatırlatarak bu konuda manipülasyon yapıldığını vurguladı. Ayrıca Solana'nın Blockchain'inin inanılmaz derecede yüksek verimli (bildirildiğine göre saniyede 400 binden fazla işlem) olduğu hakkındaki açıklamalarının doğru olmaktan çok uzak olduğunu da ekledi.

Bons, ayrıca Solana'nın tarih kanıtı (PoH) ağ tasarımının yenilikçi görünmediğini, Solana'nın bir sonraki blok üreticisinin tahmin edileceği ve yüzde 51 saldırısına açık olduğunu iddia etti. Son olarak, Solana'nın yeni duyurulan Android tabanlı akıllı telefonu Saga'nın Solana'nın ekibinin ceplerini doldurma girişiminin bir parçası olduğunu iddia etti.

Topluluktan Yanıt Geldi

Solana topluluğu Bons'un iddialarına hızla yanıt vererek ona karşı çıktı. Aynı zamanda Coinbase ve Blackberry'nin eski bir mühendisi olan Solana'nın anonim geliştiricisi "mert | Helius", Bons'un tüm suçlamalarının geçmişte birçok kez çürütüldüğünü hatırlattı.

Solana geliştiricisi, ağdaki tüm kesintilerin botlar tarafından yapılan IDoS saldırılarıyla ilişkilendirildiğini ve hisse kanıtı (PoS) Blockchain'lerinde de benzer kesintilerin yaşanabileceğini söyledi.

Read Entire Article