Teknik Analistten Şaşırtan Shiba Inu Yorumu: 128 Bin Yıl!

2 years ago 89

 Kripto para piyasası kısır bir döngü içerisinde yerinde sayarken, Shiba Inu (SHIB) yatırımcıları bir sonraki boğa koşusunu iple çekiyor.

Shiba Inu, 1 Dolara Ulaşabilecek mi?

Shiba Inu (SHIB), astronomik artışları ile 2021'de bazı yatırımcıların hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Bu olağanüstü performans sonrası, SHIB küresel çapta inanılmaz bir benimsenme yaşadı. Her geçen gün yatırımcı sayısını artıran meme coin, Twitter'da da dördüncü en popüler kripto para birimi olmayı başardı. SHIB, piyasa değeri açısından ilk 10 kripro para arasına bile girdi. SHIB, tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,000000000056366 doları kaydettiği 2020'de piyasaya sürüldü. Ekim 2021'de mevcut ATH olan 0.00008616 dolara ulaşması ise birkaç ay sürdü.

CoinGecko verilerine göre, SHIB tüm zamanların en yüksek seviyesinin %85 altında ve an itibariyle 0.00001235 dolardan işlem görüyor. Devam eden ayı piyasası ve piyasayı vuran krizler, SHIB fiyatını derinden etkiledi. Krito para piyasasındaki sert düzeltmeler devam ederken, bu yıl yatırımcılar hala Shiba Inu'nun fiyatının 1 dolara ulaşıp ulaşamayacağını merak ediyor.

1 Dolar Analizi: Gerçekler ve Hayaller

Beincrypto analistlerinden Luis Blanco'ya göre, bu sorunun cevabını bulmak için çeşitli veriler dikkate alınmalıdır. Şu anda Shiba Inu'nun toplam 589.6 trilyon token arzı var. SHIB bu arz ile 1 dolara ulaşırsa, piyasa değeri 589.6 trilyon dolar olacak. Bu senaryoda, SHIB Apple'ın piyasa değerini yaklaşık 235 kat geçerek gezegendeki en değerli varlık haline geliyor. Apple, dünya çapında en büyük sermayeye sahip şirket konumunda. SHIB'in toplam piyasa değeri ise 7,3 milyar dolar. Mevcut piyasa değerine ve 1 dolarlık öngörülen fiyata dayanarak, SHIB'nin arzı 7,3 ​​milyar dolar olmalı.

Bu hipoteze dayanarak, Shiba Inu mevcut arzını %99'dan fazla azaltmalı. Bu anlamda, SHIB'in dolaşımdaki arzını azaltmak için  daha fazla token yakılması gerekiyor. son 24 saat içinde toplam 12,6 milyon SHIB  yakıldı. Bu, yılda yaklaşık 4,59 milyar token yakılacağı anlamına geliyor. Bu veriler göz önüne alındığında, yatırımcılar SHIB'nin 1 dolara ulaşması için ne kadar beklemek zorunda kalacak? Yakılması gereken token sayısını ve mevcut yakım oranını hesaba katarsanız,  Shiba Inu yatırımcısı, meme coin'in 1 dolara ulaşması için neredeys 128 bin yıl beklemek zorunda kalacak.

Read Entire Article