Teknik Analiz: Cardano (ADA) Ve Solana’da (SOL) Bu Seviyeler Kritik!

2 years ago 77

Geçtiğimiz günlerde merakla beklenen Vasil Hard Fork yükseltmesi tamamlanan Cardano (ADA) ve Ethereum’un (ETH) dişli rakibi Solana’da (SOL) son durum ne? Beklenen yukarı yönlü hareket gelecek mi?

Cardano (ADA)

Akıllı sözleşme platformu Cardano'nun 27 Eylül tarihindeki grafiklerinde oluşan mum çubuğundaki uzun fitil, alıcıların toparlanmayı 20 günlük EMA seviyesi olan 0,46 dolarda satmaya devam ettiğini gösterebilir. Satıcılar, fiyatı yükseliş çizgisinin altında tutarak avantajlarını pekiştirmeye çalışabilir.

Satıcılar bu girişimlerinde başarılı olurlarsa, ADA/USDT paritesi 0,40 dolarlık kritik desteğe gerileyebilir. Bu bölge boğaların savunması için önemli bir seviye çünkü çabalarında başarısız olurlarsa parite düşüş trendine devam edebilir. Ardından parite 0,33 dolar kadar gerileyebilir.

Bununla birlikte alıcılar yukarı yönde hareketin önünde engel olabilecek satış baskısının düşebileceğini azaltmak adına kripto para biriminin fiyatını, hareketli ortalamanın üzerine çıkarmak zorunda kalabilir. Ardından parite düşüş trendi çizgisine kadar yükselebilir. Belirtilen seviyenin üzerinde bir kırılma, ADA'nın 0,60 dolara olası bir toparlanma için kapıları açabilir.

Solana (SOL)

Lider akıllı sözleşme platformu olan Ethereum'un dişli rakibi Solana, 27 Eylül tarihinde 50 günlük SMA seviyesi olan 35 doların üzerine çıkmaya çalıştı. Ancak ayılar avantajlarını bırakma tarafında değillerdi. Yukarı yönlü girişimi engellemek için ciddi satışlar yapan ayılar fiyatı 20 günlük EMA seviyesi olan 33 doların altına çektiler.

SOL/USDT paritesi mevcut seviyeden vazgeçmezse, alıcılar fiyatı tekrar 50 günlük SMA'nın üzerine çıkarmaya çalışabilirler. Bir direnç seviyesinin tekrar tekrar test edilmesi, onu zayıflatma eğiliminde olabilir ve üzerinde bir kırılma olasılığını artırır. Ayrıca kripto para biriminin fiyatı 50 günlük SMA'nın üzerine çıkarsa parite 39 dolara yükselebilir. Ayıların pariteyi 30 dolardaki güçlü desteğe düşürmeye çalışacakları için başka planları olabilir. Belirtilen destek bölgesi aşağı yönlü kırılırsa SOL/USDT paritesi Haziran ayının dip seviyesi olan 26 doları tekrar test edebilir.

Read Entire Article