Terra Classic Airdrop Müjdesi! Mainnet Geliyor, Maksimum Arz 1 Milyar!

1 year ago 65

Mayıs ayındaki Terra çöküşünün ardından Terra topluluğunun bir kısmı Classic ağını ayağa kaldırmak için elini taşın altına koydu. Terra Asileri önemli işler başardı ve Binance borsasına token yakımı için ciddi baskı kurdu. Şimdi de Terra topluluğunun bir kısmı için oldukça heyecan verici bir airdrop müjdesi paylaşıldı.

Terra Classic Airdrop

Mars Hub'ın bağımsız Cosmos ağı 31 Ocak 2023'te 16 genesis doğrulayıcı ve lansman sonrası izinsiz doğrulayıcılar için 34 ek yuva ile başlatılıyor. Terra Classic'teki iki anlık görüntü tarihi itibariyle MARS token sahipleri, airdrop alabilecek. Terra ağının popüler DeFi protokolü artık yoluna Cosmos ağında devam edecek ve Terra Classic ağındaki yatırımcılarını unutmayacak. Mars ekibi misyonlarını şöyle ifade ediyor;

“Misyonumuz basit: CeFi gibi görünen ve hissettiren tam yığın bir DeFi ürün deneyimi oluştururken merkeziyetsizliğin faydalarını korumak: gözetimsiz, şeffaf, güvenilir, esnek.”

31 Ocak'ta Mars Hub ana ağı, on altı güvenilir ve deneyimli doğrulayıcıdan oluşan ilk genesis seti ile canlı yayına geçecek. Bunlar; Block Pane, Chill Validation, Chorus One, Cosmology, CryptoCrew Validators, ECO Stake, Imperator.co, Injective, Jabbey, Needlecast, Notional, Oni, P2P Validator, polkachu, Simply Staking, Smart Stake’dir.

“Güvenli ve emniyetli bir lansman ortamını teşvik etmek için her genesis doğrulayıcısı, bir ay sonra Mars Hub topluluk havuzuna iade edilecek olan 50 milyon MARS tokeninden (50 milyon / 16 doğrulayıcı) oluşan orantılı bir delegasyon alacaktır. Bu geçici delegasyon, ağın, oluşumdan kısa bir süre sonra potansiyel olarak büyük bir MARS delegasyonu biriktirebilecek ve zincir üzerindeki işlemleri manipüle etmeye başlayabilecek kötü niyetli bir doğrulayıcı tarafından saldırıya uğramasına karşı korunmasına yardımcı olacaktır.”

MARS Token Airdrop

MARS tokenleri, 31 Ocak'ta mainnet'in lansmanıyla birlikte hayata geçirilecek bir airdrop aracılığıyla uygun adresler tarafından talep edilebilir hale getirilecek. 64,4 milyon tokenin kilidi açılacak ve Terra Classic'te alınan iki tarihsel anlık görüntüden herhangi biri sırasında MARS'a sahip olanlar tarafından talep edilebilir hale getirilecek. Uygun alıcılar tokenlarına Terra'nın yeni ağlar arası cüzdanı Station aracılığıyla erişebilecekler. Station'ın en son sürümünü Chrome'a yüklemeniz ve Mars Hub'a bağlanmak için daha önce Terra Classic'te MARS'ı tuttuğunuz cüzdan adresini kullanmanız yeterlidir. Mars Hub adresiniz oluşturulduktan sonra MARS tokenlarınız otomatik olarak görünecektir.

Peki anlık görüntüler hangi tarihlerde alındı?

  • Anlık Görüntü 1: Blok 7544910 (7 Mayıs 2022)
  • Anlık Görüntü 2: Blok 7816580 (28 Mayıs 2022)

Mars Hub'da, toplam MARS token arzı 1 milyar olarak kalacak. Mevcut dolaşımdaki MARS arzının %50'si Snapshot 1'de MARS ve xMARS sahiplerine, %50'si ise Snapshot 2'de MARS ve xMARS sahiplerine gidecektir. Her kullanıcı, her anlık görüntüdeki MARS varlıkları ile orantılı olarak MARS alacaktır. xMARS sahipleri için payları, her anlık görüntüdeki xMARS:MARS oranı kullanılarak hesaplanacaktır. Örneğin, elinizde 10 xMARS varsa ve değişim oranı 1 xMARS = 1,1 MARS ise, anlık görüntü sırasında elinizde 11 MARS varmış gibi aynı miktarda yeni MARS tokenı alabileceksiniz.

Read Entire Article