Terra Classic: Bu Hamle LUNC İçin Can Suyu Olacak! SHIB Başardı!

1 year ago 74

Terra Classic (LUNC) yatırımcıları, ağır darbe alan LUNC ve USTC'yi canlandırma planlarında uzun bir yol kat etti.

Robinhood ve Coinbase: Dilekçe Kampanyası Başlayabilir!

Her iki kripto para birimi de Mayıs ayında Terra ekosistemi çöktükten sonra adeta felaket yaşadı. Daha da kötüsü, LUNA'nın arkasındaki geliştiriciler, TerraForm Labs (TFL) Terra Classic'i terk etti.  Terra Classic yatırımcıları, hem yakım projeleri hem de staking çılgınlığı ile LUNC'u aya taşımayı hedefliyor. Tüm LUNC zincir üstü işlemler için %1,2 vergi/ yakım uygulamasının yakın zamanda hayata geçmesi, önemli bir adım. Ancak, LUNC'nin küllerden yeniden doğması için daha fazla çaba sarf edilmeli. Öncelikle LUNC'un günlük olarak iyi işlem hacmine sahip en iyi kripto para borsalarında listelenmesi gerekiyor.  Uzmanlara göre, bu yüzden Terra Classic'in Robinhood ve Coinbase'de listelenmesi dönüm noktası olabilir. LUNC'nin Coinbase ve Robinhood gibi platformlarda listelenmesi yakılacak token sayısını artıracak.

Bununla birlikte, LUNC'un karanlık geçmişi ve kurucusunun dolandırıcılık faaliyetleriyle ilgili iddialar göz önüne alındığında, Coinbase ve Robinhood'un LUNC'u listelemesi karışık bir süreç. İlginç bir şekilde, Terra Classic topluluğu, dikkatleri yine projeye çekmek için Change.org'da bir dilekçe oluşturarak bu borsaları LUNC'yi listelemeye ikna edebilir. Birkaç kripto para projesi, önde gelen borsalarının dikkatini çekmek için bu yöntemi kullandı. Geçen yıl, Shiba Inu topluluğu Change.org'da Robinhood'un SHIB'i listelemesi için bir dilekçe oluşturdu. Dilekçe, Shiba Inu yatırımcılarından 300.000'den fazla imza topladı. Birkaç ay sonra, Shiba Inu Robinhood'da listelendi.

FLOKI ve SHIB, Aynı Yönteme Başvurdu!

Benzer bir girişim, köpek temalı meme coin Floki Inu (FLOKI) yatırımcıları tarafından yapılıyor. Yakın zamanda Binance'i FLOKI'yi listelemeye davet etmek için bir Change.org imza kampanyası başlatıldı. 35.000 imza gerektiren dilekçe, şimdiden 28.915 imza aldı. LUNC'nin artan popülaritesi ile birlikte, yatırımcıların Coinbase ve Robinhood rüyasını gerçekleştirmeleri daha kolay olabilir.

ABD'li eski kongre üyesi David Gokshtein LUNC'un yeniden diriliş yol haritasının heyecan verici olduğunu söylüyor. Politikacı, uzun süredir LUNC eleştirmeniydi. Eski ABD kongre adayı David Gokhshtein, 30 Eylül’de bir tweet’te Terra Rebels’in Terra Classic’i eski parlak günlerine taşıması için açıkladığı  yol haritasının güven verdiğini söyledi. Uzun süredir LUNC eleştirmeni olan ünlü isim, LUNC’un sağlam adımlar attığına dikkat çekti.

Read Entire Article