Terra Classic (LUNC) Müjdelere Doymuyor! Yeni Gelişme Yatırımcıyı Mest Etti

2 years ago 81

Yakımlar, staking, yeni projeler ve sosyal medya faaliyetleri sayesinde kripto para piyasasına meydan okumayı başaran Terra Classic'ten (LUNC) yeni bir hamle geldi.

GamfeFi Projesi: MetaRivals! Neden Önemli?

Terra Classic ağı, yeni bir Play-to-Earn oyununun ağda lansmanını duyurdu. Analistlere göre, LUNC  son dönemdeki yeni geişmeler sayesinde önümüzdeki haftalarda büyük oranda ivme kazanabilir. Bugün yapılan bir duyuruya göre, Play-to-Earn (P2E) PvP oyunu MetaRivals'ın arkasındaki ekip, oyununu Terra Luna Classic blok zincirinde piyasaya süreceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, MetaRivals GameFi projesinin LUNC blok zincirinde başlatılacağı belirtildi. Geliştirmenin ardından ekip, oyun sırasında kullanımını etkinleştirmek için LUNC 3D avatarını da oyuna ekleyeceğini söyledi. Duyuru, MetaRivals'ın arkasındaki ekibin oyunu Ethereum ağında başlatacağını açıklamasından kısa bir süre sonra geldi.

MetaRivals, oyuncuların favori kripto para avatarlarını kullanarak metaverse'de savaşmalarına izin veren ilk P2E oyunudur. MetaRivals, devam eden LUNC yakım/vergi uygulamasını desteklemeyi planlayıp planlamadığını açıklamazken, oyun geliştiricilerinin yakım projesini desteklemesi bekleniyor. Oyun, milyonlarca kullanıcıya güç veren bir web3 oyun çözümü olan Maria platformu tarafından destekleniyor. Aslında oyun geliştiricilerinin P2E'sini dağıtmayı planladığı blok zincirler arasından Terra Classic ağını seçmesi şaşırtıcı değil. LUNC blok zincirinin tercih edilmesi, şu anda Terra projesini çevreleyen coşku göz önüne alındığında, oyunun büyümesine ve yaygın olarak benimsenmesine katkıda bulunacaktır.

Binance, Kritik Rol Oynayacak!

Son dönemlerde Terra Classic topluluğu, projeyi eski parlak günlerine tekrar döndürmek için çarpıcı adımlar atıyor. Oyun hamlesi, büyük bir başarı olarak değerlendirilirken, topluluk hala LUNC ve USTC'nin yaygın olarak benimsenmesini desteklemek için yeni girişimler bekliyor. MetaRivals'ın yaklaşan lansmanı, LUNC'nin benimsenmesini artırmaya yönelik birçok çabadan sadece biri.

Önde gelen analistlerden Mark Brennan, Binance’in işlem ücretlerinde yakım uygulamasından bir yılda ne kadar Terra Classic  yakılabileceğni hesapladı. Binance, LUNC topluluğunun bir süredir dillendirdiği talebe yanıt verdi. Borsa, LUNC için spot ve marjin ticaret çiftlerinde uygulanan tüm alım satım ücretleri için heyecanlandıran token yakımını destekleyeceğini açıkladı.Terra Rebel RexYellerBelly tarafından vurgulandığı gibi, bu model ve güncel günlük işlem hacmi bilgileri kullanılarak tek başına Binance yılda 1 trilyonun üzerinde LUNC yakılabilir. Özellikle, günlük ortalama 1 milyar dolarlık bir hacim ile Binance, yaklaşık 1.2 trilyon LUNC yakacak.

Read Entire Article