Terra Classic’ten (LUNC) İnanılmaz Başarı: Binance!

1 year ago 65

Terra Classic (LUNC) yeniden diriliş projesi altında emin adımlarla hedefine ilerlerken, projeye yönelik yatırımcı ilgisi giderek büyüyor.

LUNC, Binance Ankentinde 2. Sırada!

Terra Classic, Twitter'da en çok desteklenen kripto para projeleri arasında yer alıyor. Binance tarafından yapılan ve hala devam eden bir ankette, topluluktan favori kripto para projelerini açıklamaları istendi. Katılımcılar, favori kripto para projesinin yanında Binance hashtag'ini eklemeli, yorum yapmalı veya retweet etmeli. Anketin hedefi, Twitter'da hangi kripto para biriminin en çok desteğe sahip olduğunu belirlemek. Sonuçlara göre, LUNC şu anda Twitter'da en çok desteğe sahip ikinci kripto para konumunda. Binance tarafından yayınlanan verilere göre, LUNC şu anda toplam 3.5 bin oya sahip. LUNC,  Binance Coin (BNB), PancakeSwap (CAKE), eCash (XEC) ve Galxe (GAL) gibi projelerin önünde. Bununla birlikte, Bitcoin toplam 12.8 bin oy ile zirvede yer alıyor.

Mayıs ayında Terra ekosisteminin çöküşünün ardından LUNC, topluluk odaklı bir projeye dönüştü. LUNC topluluğu, daha fazla yatırımcıyı projeye çekmek için çeşitli sosyal medya platformlarında kampanyalar yürütüyorlar. Bu haftanın başlarında, Gokhshtein Media'nın kurucusu ve eski ABD kongre üyesi David Gokhshtein, Twitter'da yine LUNC'u hedef aldı. Yönetici daha önce topluluğun yol haritası nedeniyle projeye destek verdiğini açıklamıştı. Gokhshtein, topluluktaki heyecanı ve projeleri gördükten sonra kripto para birimini satın almak istediğini söylemişti. Gokhshtein'e tepki gösteren Terra Rebels, önemli projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Yakımlar, Umut Olmaya Devam Ediyor!

Terra krizinin kurbanları, token'ı küllerinden yeniden diriltmenin yollarını aradılar. LUNC sahipleri için, token'ın değerini artırmanın en iyi yolu, toplam arzını yakma yoluyla azaltmak. Terra Classic'in toplam arzından yaklaşık 5,95 milyon dolar değerinde toplam 24,16 milyar LUNC yakıldı. Binance'in devam eden LUNC yakımlarında önemli bir rol oynadığını belirtmekte fayda var. Borsa, topluluğun token'ı yeniden  ayağa kaldırma çabalarını destekledi. Geçen ay Binance, LUNC işlem faaliyetleri yoluyla elde edilen tüm ücretleri toplamak ve yakmak için bir mekanizma uyguladı. Şimdiye kadar, borsa bu uygulama ile 12,2 milyar LUNC yaktı.

Son gelişmelerde, TerraCVita üyesi, yakında bir Terra Classic DEX geliştireceklerini ima etti. Ayrıca, geliştiriciler Terra Classic'te  IBC'nin kodunu açıkladıkça, LUNC Zinciri Cosmos ile birlikte çalışabilirliğine bir adım daha yaklaşıyor.

Read Entire Article